Annonce
Østjylland

Jyske Bank siger farvel til to byer: Afdelinger samles i Randers

Jyske Bank har 94 kundevendte afdelinger, men lukker nu de to i henholdsvis Hobro og Grenaa. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix)
Jyske Bank lægger sine afdelinger i Grenaa og Hobro ind under Randers-afdelingen.

Grenaa/Hobro: 16. april bliver sidste åbningsdag i Jyske Banks afdeling i både Hobro og Grenaa, da begge afdelinger lægges sammen med Randers-afdelingen og får fysisk adresse i Dytmærsken i Randers.

Sammenlægningen er et led i bankens overordnede plan om at samle kundebetjeningen i færre og større afdelinger over hele landet, så man får større enheder, der bliver mindre sårbare og får større kompetencer, forklarer Ulla Vestergaard Madsen, der er afdelingsdirektør for den fremtidige Randers-afdeling samt afdelingerne i Risskov og Aarhus.

Desuden bruger den overvejende del af kunderne ikke banken på samme måde som tidligere.

- Kunderne er blevet mere selvkørende, og det har vi mærket ekstra meget her i coronatiden. De kommer ikke på daglige besøg, men bruger vores selvbetjeningsløsninger og vil gerne klare møder online, så de kan spare tid og eventuelt barnepige, siger afdelingsdirektøren.

Annonce

Mulighed for møder

Der bliver dog forskel på, hvor omfattende nedlukningen bliver i de to byer.

I Grenaa beholder Jyske Bank lokalerne, og der vil stadig være mulighed for at holde et fysisk møde i banken med en rådgiver.

- Døren vil ikke være åben til daglig, men hvis man har brug for rådgivning om større økonomiske beslutninger, så er rådgiverne klar til at komme til Grenaa, siger Ulla Vestergaard Madsen og tilføjer, at man også vil kunne se medarbejdere sidde og arbejde i lokalerne, da banken har mange erhvervskunder i området. Derudover vil der også fortsat være en pengeautomat i bygningen.

- Vi vil stadig gerne Grenaa, og vi vil også stadig gerne sponsorere lokalt, siger Ulla Vestergaard Madsen.


Døren vil ikke være åben til daglig, men hvis man har brug for rådgivning om større økonomiske beslutninger, så er rådgiverne klar til at komme til Grenaa.

Ulla Vestergaard Madsen, afdelingsdirektør i Jyske Bank


I Hobro bliver der derimod lukket helt ned, og bankens fire ansatte bliver fordelt på henholdsvis Hasseris-afdelingen ved Aalborg og i Randers, og kunderne følger som udgangspunkt med deres rådgiver.

- Det er dog altid kunderne, der bestemmer, hvor de vil have deres bank, siger Ulla Vestergaard Madsen.

Bygningerne i Hobro kommer derfor til at stå tomme, men hvad der skal ske med dem er endnu ikke afklaret, fortæller afdelingsdirektøren.

Alle bankens kunder har fået besked om sammenlægningen via brev og telefon.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce