Annonce
Randers

Jyske forsyningsselskaber i nyt samarbejde

Peter Christensen, direktør i Vandmiljø Randers.
Otte jyske forsyningsselskaber går sammen i et nyt fælles serviceselskab, der får hjemsted i Randers.

RANDERS: Favrskov Forsyning A/S, Syddjurs Spildevand A/S, Thisted Vand Service ApS, Morsø Forsyning A/S, Vesthimmerlands Forsyningsservice A/S, Mariagerfjord Vand A/S, Samsø Spildevand og Vandmiljø Randers A/S er selskaberne bag det nye samarbejde, der har til formål at bidrage til økonomisk effektivisering og at skabe merværdi for ejerkredsen gennem rationel samdrift af en række relevante opgaver og ydelser.


- Vi er med for at udbygge samarbejdet med andre forsyninger. Gennem tæt samarbejde på udvalgte områder opnår vi stordriftsfordele, som vi ikke kunne skabe alene

Peter Christensen, direktør i Vandmiljø Randers


Serviceselskabet, der fra 1. september får navnet Forsyningsservice, får hjemsted hos Vandmiljø Randers, der er ny i samarbejdet. Samtidig tiltræder direktør i Vandmiljø Randers Peter Christensen som direktør for Forsyningsservice.

Annonce

Samarbejde et nøgleord

Om baggrunden for, at Vandmiljø Randers nu træder ind i ejerkredsen af Forsyningsservice, siger Peter Christensen:

- Vi er med for at udbygge samarbejdet med andre forsyninger. Gennem tæt samarbejde på udvalgte områder opnår vi stordriftsfordele, som vi ikke kunne skabe alene. Og så er vi selvfølgelig stolte af, at Forsyningsservice vil være hjemmehørende i Randers.

Annonce

Større kompetencer

Den øvrige ejerkreds ser også frem til, at Vandmiljø Randers træder ind i samarbejdet. Sara Funch, direktør i Favrskov Forsyning, siger:

- Vi er meget glade for at byde Vandmiljø Randers velkommen i det jyske samarbejde. Det er en stærk og spændende konstellation, vi sætter i verden, og vi ser frem til at udvikle samarbejdet i den nye ejerkreds. Alle selskaberne har samme behov, ønsker og muligheder, og når vi rykker sammen, kan vi skabe større kompetencer og en højere grad af professionalisme inden for udvalgte områder og ydelser, end hvad selskabernes størrelse egentlig berettiger til.

De primære ydelser i Forsyningsservice er udbud, indkøb og contract management. Derudover leverer selskabet ydelser og rådgivning inden for juridisk rådgivning, håndtering af persondata og arbejdsmiljø.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce