Annonce
Randers

Kæmpe eftersøgning i gang: 67-årig forsvundet på fjerde døgn

Arkivfoto: Michael Bager

Der er stadig ingen spor efter den 67-årige mand, der tirsdag forsvandt fra sin lejlighed i Randers midtby. Lørdag blev der ledt efter ham med helikopter og båd, men uden held.

Randers: En helikopter kredsede lørdag formiddag rundt over store dele af Randers i jagten på en 67-årig mand, der sidst er set tirsdag 15. januar.

- Familien har fortalt os, hvilke ruter, han plejer at gå, så det var der, vi ledte med helikopteren, fortæller Morten Bang Rasmussen, der er vagtchef ved Østjyllands Politi og tilføjer, at det primært drejer sig om vandkanten langs fjorden samt nogle stisystemer.

I løbet af dagen blev også Beredskab og Sikkerhed tilkaldt for at hjælpe med eftersøgningen.

- Der var et område på nordsiden af fjorden, hvor helikopteren havde problemer med at se ordentligt på grund af siv. Så der havde vi båden i vandet i halvanden times tid, mens vi gennemsøgte det område. Men vi fandt ingenting, fortæller beredskabets indsatsleder Niels Henrik Nielsen og tilføjer, at det drejede sig om et område omkring Dronningborg Baadelaug.

Annonce

Peder Madsen Høgh beskrives som:


  • 67 år
  • 175-180 cm høj
  • Spinket, nærmest ranglet af bygning
  • Har gråt, mellemlangt hår (mere gråt og lidt længere end på billedet af ham)
  • Bærer briller
  • Han er muligvis iført en hvid dunjakke
  • Han har en speciel, nærmest småløbende gang

Hvis du ser ham, skal du kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

Beder om hjælp

Udover dagens omfattende eftersøgning med helikopter og båd, har samtlige østjyske patruljer fået mandens foto og signalement, så også de kan holde øje.

Derudover bad politiet både fredag og lørdag offentligheden om hjælp ved at udsende en efterlysning med navn, signalement og foto, men indtil videre har den ikke båret frugt.

Inden politiet torsdag aften begyndte at lede efter den forsvundne mand, havde hans familie allerede ledt på de steder, hvor de havde en formodning om, at han kunne befinde sig.

Ifølge mandens bonusdatter har han efterladt sin pung i lejligheden, og derfor mener familien, at det er mest sandsynligt, at han stadig befinder sig i Randers-området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce