Annonce
Navne

Kæmpe fejring: 100-års jubilæum med urpremiere på skolesang

Her har nogle af de første elever fået kage udleveret og er på vej til at få læskedrikke, goodiebag, T-shirt og drikkedunk. Foto: Annelene Petersen
I løbet af to timer fik 560 elever på Hobrovejens Skole kagemand med videre.

Nok måtte Hobrovejens Skoles 100-års jubilæum forskydes på grund af påsken, og nok måtte markeringen ske under hensyn til de gældende restriktioner. Ikke desto mindre fik 560 elever, lærere og pædagoger en festlig dag fredag, hvor der tilmed var urpremiere på en skolesang.

På grund af det lunefulde vejr skete markeringen inden døre, nemlig i den tidligere gymnastiksal, hvor dagens æresgæst og tidligere elev, borgmester Torben Hansen (S) med egne ord har svedt og grædt mange timer.

Her skar skolesekretær Kirsten Kristensen, assisteret af servicemedarbejder Jette Jakobsen og en kvik elev, Zander, fra 5. klasse, ud af en kæmpestor kagemand.

Annonce

Derefter var viceskoleleder Lene Hammerby sammen med inklusionsvejleder Sine Jelsing klar med en flaske læskedrik. SFO-leder Hanne Lise Paysen og lærer Ulla Schmidt gav alle en goodiebag, og der var en drikkedunk med jubilæumslogo klar til alle hos Dorte Kaas Jensen, der til daglig arbejder på biblioteket.

Desuden fik alle elever en T-shirt med jubilæumslogo.

Borgmester Torben Hansen (t.h.) og skoleleder Mogens Bang Thomassen kunne glæde sig over, at alt foregik i god ro og orden. Foto: Annelene Petersen

Pædagog Esben Brøckner styrede strømmen af elever, også overvåget af skoleleder Mogens Bang Thomassen.

Første hold var 6. klasse-eleverne. De skulle normalt ikke være på skolen i denne uge, men var kommet ind som de allerførste, hvorefter de skulle drage hjem igen.

De mange elever indtraf til kagespisning med mere i god ro og orden, klasse for klasse. Foto: Annelene Petersen

Alle sikkerhedsregler blev overholdt, så eleverne kom ind klassevis og ikke mødtes med andre undervejs.

Skolesangen

Dagen bød på urpremiere på skolens nye sang, skrevet af Thomas Lennart. Han har haft kendskab til skolen i, som han selv sagde, 54 år og ni måneder. Hans mor var nemlig lærer på skolen og gravid med ham i sin tid.

Fredag spillede Thomas Lennart keyboard i Vores Band, der også talte Tom Lindby på trommer og Bo Janting Christensen på bas.

Teksten til skolens nye sang er skrevet af keyboardspilleren her, Thomas Lennart. Foto: Annelene Petersen

Der måtte jo ikke synges, men som viceskoleleder Lene Hammerby fortalte, har alle på skolen nynnet melodien ugen igennem, og i aftes kunne man elektronisk høre Vores Band spille melodien og synge med ude i hjemmene, idet de nævnte goodiebags blandt andet rummede fire kopier af teksten. Sangen hedder "På toppen".

Der var flag i alle skolens vinduer og pyntet op i den tidligere gymnastiksal.

Efter eleverne fra 6. klasse kom så turen til 3. a - og så videre, og så videre. Indtil alle 560 var sluset igennem.

Lærer Ulla Schmidt (til venstre) og SFO-leder Hanne Lise Paysen swingede til musikken fra Vores Band. Foto: Annelene Petersen
Foto: Annelene Petersen
Foto: Annelene Petersen
Foto: Annelene Petersen
Foto: Annelene Petersen
Foto: Annelene Petersen
Foto: Annelene Petersen
Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce