Annonce
Randers

Kæmpe guide: Her kan du få nytårsmenuen som takeaway

Foto: Iris/Scanpix

Gider du ikke bruge din nytårsaften i køkkenet? Så er der heldigvis masser af restauranter i Randers-området, der gerne vil lave nytårsmenuen for dig. Få overblikket her.

Vi har her samlet en liste med en lang række af de steder i Randers og omegn, der tilbyder menuer som takeaway nytårsaften.

Annonce

Brasserie Mathisen

Hotel Randers, Torvegade 11, 8900 Randers C

Forret

Torsketerrin med urtemayonnaise, røget kartoffel og sprøde chips. Hertil brød og smør

Hovedret

Ungkvægfilet med variation af selleri, pommes fondant, portvinssauce og smørbraiserede gulerødder

Dessert

Chokoladesoufflé med hindbærganache, hvid chokolade og råsyltede bær

Prisen er 345 kroner pr. person. Det er desuden muligt at tilkøbe både vinmenu, hummerbisque, ost og kransekage. Derudover kan hovedrettens kød opgraderes til oksemørbrad.

Bestilling skal ske senest 28. december 2018.

Fladbro Kro

Randersvej 75, 8920 Randers NV

Forret

Hummersouffle med hummerbisque, hummerolie, syltet fennikel og urter. Hertil brød og smør

Hovedret

Langtidsstegt kalvemørbrad med saltbagt selleri, stegte svampe, kartoffelpuré og trøffelsauce

Oste

Oste fra Arla Unika med dertilhørende figenkompot og sprødt

Dessert

Tærte med chokoladeganache, hvid chokoladeparfait, syltede blommer og skovsyre

Prisen er 500 kroner pr. person for alle fire retter, og 450 kroner pr. kuvert, hvis man undlader osten.

Bestilling skal ske senest 27. december 2018.

Norevent

Alsikevej 4B, 8920 Randers NV

Forret

Citronmarineret tun, spæde salater, mandler og dild. Hertil surdejsbrød og saltet smør

Mellemret

Røget hellefisk, syltede grønne tomater, lokale æbler, sauce på kernemælk

Hovedret

Kalvemørbrad, langtidsbagte rødbeder, stegte skalotteløg, sprøde jordskokker og morkelsauce

Dessert

Saltet karamelmousse, frisk havtorn, knas af hvid chokolade, jordnødder

Prisen er 400 kroner pr. kuvert. Det er desuden muligt at tilkøbe snacks.

Der skal bestilles til minimum to personer.

Østergade 1

Østergade 1, 8900 Randers

Appetizer

Brød, aioli, smør

Forret

Rødtunge, torskesouffle, jomfruhummer

Hovedret

Kalvemørbrad, stegt grønt, pebersauce

Dessert

Bagt chokolade, mousse, is, bær

Prisen er 500 kroner pr. personer. Det er desuden muligt at tilkøbe caviar og hummersuppe.

Bistroteket

Rosengade 2, 8900 Randers C

Forret

Unghaneterrin, syltede perleløg, dijonaise, knas og brød

Hovedret

Kalveribeye, kartoffeltærte med skovens svampe, madagaskar-pebersauce og vinterurter

Dessert

Pina colada-dessert, hvid chokolademousse, kold ananassuppe med caribisk rom og sprød kokos

Prisen er 395 kroner pr. person. Det er desuden muligt at opgradere forretten til sorthummer samt tilkøbe snacks og jordskokkecremesuppe.

Der skal bestilles til minimum to personer.

Slotskroen

Slotsgade 4, 1.sal, 8900 Randers C

Forret

Cremet svampesuppe med sprød kalvebacon og friske krydderurter

Hovedret

Helstegt oksemørbrad med pommes Anna, brændt porre, honningbagte rødder og rødvinssauce

Dessert

Hjemmelavet cheesecake med passionsgelé og chokoladespiral

Nat-snack

Hjemmebagt kransekage

Prisen er 399 kroner pr. person.

Bestilling skal ske senest 29. december klokken 15.

Restaurant Skovbakken

Østervangsvej 1, 8900 Randers C

FIRERETTERS MENU:

Forret

Flødelegeret jomfruhummersuppe anrettet med havfrisk torsk

Mellemret

Tapasanretning med duepaté med foiegras, parmaskinke med mozzarella, syltet fennikel, ovnbagt cherrytomat, varmrøget laks og urtemayonnaise

Hovedret

Kalvemørbrad eller vagtel farseret med souffle af perlehønebryst. Serveret med ristede østershatte, vintergrønt, pommes Anna og trøffelsauce

Dessert

Vanilje-crème brûlée, rig chokoladekage, nøddekurv med sorbet, creme-nougat kage, bærcoulis og frugt

TRERETTERS MENU:

Forret

Varmrøget laks med urtedressing, brød og smør

Hovedret

Kalveteg stegt som vildt, hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, tyttebær, flødevildtsauce

Dessert

Vanilje-crème brûlée, rig chokoladekage, nøddekurv med sorbet, creme-nougat kage, bærcoulis og frugt

Prisen er 400 kroner pr. person for fire retter og 300 kroner pr. person for tre retter.

Bestilling skal ske senest 28. december klokken 15.

Fru Larsen

Østergade 1, Laurbjerg, 8870 Langå

Forret

Havtaske og kammuslinger i egen bisque med vintergrønt, dildessens og ørredrogn serveret i cocotte med butterdejslåg, hjemmebagt surdejsbrød og smør

Hovedret

Medaljon af ungtyr med fedtkant, syltede svampe, oliven og hvidløg. Saltindbagt selleri med timian og aske, kartoffelkompot og cremet pebersauce.

Dessert

Kærnemælksmousse og lakridsis med sprød karamelknas, citroncreme og hjemmesyltede stikkelsbær.

Prisen er 499 kroner pr. person. Det er desuden muligt at tilkøbe vinmenu.

Delilet

Østergade 23, 8870 Langå

Hovedret

Tapasanretning med røget tunroulade med rejemousse, varmrøget laksemousse, rejesalat med dild, oksesalami med feta, fennikelsalami, salamirulle med pimentcreme, sønderhaven retro og port salut med nødder i orangesirup, skinkeroulade med rødløgskompot og pinjekerner, aioli, tomatpesto og brød

Dessert

Desserttapas med tre slags kage

Prisen er 245 kroner pr. person. Det er desuden muligt at tilkøbe børnetapas, vin og kransekagetoppe.

Bestilling skal ske senest 28. december klokken 18.

Kogekonens dinner og takeaway

Valdemarsvej 3B, 8960 Randers SØ

Appetizer

Rørt torsketatar med kapers, mini kyllingetærte, sprængt andebryst med tyttebærfløde

Forret

Hummerbisque

Hovedret

Helstegt oksemørbrad med timbale af kartofler, kål og cheddarost, rabarbersalat, broccolisalat og sauce bordelaise

Dessert

Gateau Marcel med hjemmelavet appelsinis

Prisen er 298 kroner pr. person.

Bestilling skal ske senest 26. december klokken 17, og der skal bestilles til minimum to personer.

Fjordgården

Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Forret

Fiskeanretning med laksefarseret rødspætte, tunmousse, rejer og krebs med hjemmelavet dressing, brød og smør

ELLER

Varmrøget laks med rejer, hjemmelavet dressing, brød og smør

Hovedret

Tournedos af oksemørbrad med timbale af grøntsager, rodfrugter med honning og sesam, små stegte kartofler med timian og rødvinssauce

ELLER

Bøf af australsk oksefilet, stegte kartofler vendt i krydderurter, blandede svampe med rosmarin, haselbach-gulerødder og peber-skysauce

Dessert

Chokoladebrownie med bærsauce og vaniljeis

ELLER

Italiensk is med karamel og knust amarettokiks

Nat-snack

Kransekage med nougat

Prisen er 325 kroner pr. person. Der skal bestilles til minimum to personer.

Purhus Kro

Præstevejen 6, 8990 Fårup

Forret

Tapasanretning eller hummersuppe med fløde og cognac. Hertil hjemmebagt brød og smør

Hovedret

Kalvemørbrad eller laksefarseret rødtunge

Dessert

Gateau Marcel eller Rubinstein fromage

Prisen er 300 kroner pr. person. Det er desuden muligt at tilkøbe hjemmelavet kransekagestykker samt gullashsuppe med flute.

Bestilling skal ske senest 29. december klokken 12.

Café Konrad

Storegade 9, 8900 Randers C

Forret

Tigerrejer med mild chili, marinerede læsørejer, urtecreme, rogn, bagte cherrytomater, urtesalat, hjemmebagt brød med smør og aioli

Hovedret

Tournedos af oksemørbrad, kartoffeltærte, trøffelsauce, blomkålspure og syltede skovbær

Dessert

Chokoladekage, chokoladeis, chokolademousse, salte mandler og passionscoulis

Prisen er 299 kroner pr. person. Der skal bestilles til minimum to personer.

Café Konrad tilbyder desuden nytårstapas til 209 kroner pr. person.

Hereford

Middelgade 11, 8900 Randers C

Hovedret

Tapasanretning med dampet torsk med mojosauce, rimmet laks med rygeostcreme, kalveculotte med kapersmayo, wraps med kylling, spansk omelet med chorizo, charcuteri, danske og spanske oste samt to slags brød, aioli, oliventapenade og peber/tomatdip

Nat-snack

Kransekage-petitfour

Prisen er 229 kroner pr. person. Det er desuden muligt at tilkøbe dessert.

Bestilling skal ske senest 29. december klokken 20, og der skal bestilles til minimum fire personer.

Hos Anne Marie

Messingvej 74, 8940 Randers SV

Forret

Varmrøget laks med rejer, hjemmelavet urtedressing samt hjemmebagt brød

Hovedret

Helstegt oksemørbrad med smørstegte kartofler, grillede grøntsager, sauce og salatDessert

Hjemmelavet nougatis med lun hindbærsauce og hjemmebagt kransekage

Prisen er 349 kroner pr. person. Der skal bestilles til minimum syv personer.

Hos Anne Marie tilbyder også en billigere menu til 235 kroner pr. person. Den består blandt andet af rødspættefilet, kyllingebryst og ost, og den skal bestilles til minimum fire personer.

Chicago Roasthouse

Mariagervej 50, 8900 Randers

Forret

Luksus tunmousse pyntet med rejer, asparges og grønt. Med brød og skaldyrdressing

Hovedret

Helstegt Chicago Roast med gratinerede flødekartofler, blandt salat med dressing og sauce bordelaise

Dessert

Chokoladekonfekt-brownie med vaniljeis

Prisen er 199 kroner pr. person.

Bestilling skal ske senest 29. december, og der skal bestilles til minimum to personer.

Meny

Bøsbrovej 54, 8940 Randers/Bredstrupsgade 3-5, 8900 Randers C

Appetizer

Tapastoast med peberfrugtcreme og grillede artiskok samt tapastoast med røget laksesalat

Forret

Hummersuppe med cognac, kammusling og salturt. Hertil pagnotellabrød og smør

Hovedret

Oksemørbrad med kartoffelgratin med emmentaler, rødvinssauce pisket med frisk smør, gulerodspuré, syltede italienske borettane løg

Dessert

Chokolade/saltkaramelkage på krokantbund med blodappelsincoulis, sprød cookiecrumble, marengs og friske bær

Prisen er 298 kroner pr. person. Det er desuden muligt at tilkøbe vinmenu.

Der skal bestilles til minimum to personer.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kirkegårdsleder: Det koster 100.000 kroner at rense skændede gravsten

Randers

Israels ambassadør kommer til Randers: - Det er meget bekymrende og trist

Annonce