Annonce
Erhverv

Kæmpe techfusion: Zitcom bliver til europæisk gigant og går efter Norden

Zitcom bliver i dag en del af den nystiftede techgigant, team.blue. Zitcoms CEO, Stefan Rosenlund, afslører, at Zitcom på to år vil gå efter tocifrede markedsandele i Norge og Sverige og fordoble antallet af kunder og medarbejdere. PR Foto
Ny europæisk techgigant er skabt efter fusion, hvor det danske hostingsselskan Zitcom er med - investorer vurderer værdien af giganter til over en milliard dollars.

Skanderborg: En ny europæisk techgigant, team.blue, er kommet til verden i en kæmpe fusion - og det danske hostingselskab Zitcom fra Skanderborg er med om bord.

Målet er tocifrede markedsandele i Norden og dobbelt op på kunder og medarbejdere på to år.

Bag team.blue, står belgiske Combell Group og hollandske TransIP. Med fusionen danner de et sjældent europæisk syn – en tech unicorn. Det vil sige en virksomhed, der af investorerne vurderes til en værdi på over en milliard dollars.

Annonce

Ambitiøs vækst

Zitcoms vej til milliardforetagendet går gennem en fusion i 2017 med Combell Group.

Dengang sikrede Combell Group sig førende sektorpositioner i Belgien, Holland, Danmark og Sverige.

I kølvandet af dagens fusion annoncerer Zitcoms CEO samt aktionær og medstifter af team.blue, Stefan Rosenlund, særdeles ambitiøse vækstplaner.

- I dag har vi foden indenfor på det svenske hostingmarked. Om to år vil vi meget gerne se tocifrede markedsandele i både Norge og Sverige og en fordobling af medarbejdere og kunder, siger Stefan Rosenlund.

Alle brands under Zitcom, såsom DanDomain, UnoEuro og ScanNet, bevarer deres navne, men fremover vil Zitcom blive kendt i Norden under navnet team.blue.

Zitcom sidder på halvdelen af hostingmarkedet til små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Team.blue betjener i dag 1,2 millioner kunder og beskæftiger 600 medarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Klimasikring betaler sig for dambrug: Beskidt vand kan presse fiskenes sundhed

Randers For abonnenter

Rapport beskriver betændt klima i byrådet: Afslører ødelæggende tillidskrise

Annonce