Annonce
Østjylland

Kæmpetiger på vej til Djurs Sommerland

Brochurebilledet for Tigeren kan kun skrue forventningerne til en oplevelse i vejret. Hvis man da tør! Foto: Djurs Sommerland

Djurs Sommerland kan allerede fortælle om, hvordan næste års store nyhed kommer til at se ud

Annonce

NIMTOFTE: Djurs Sommerland er allerede klar til at løfte sløret for, hvordan en af næste års store nyheder kommer til at se ud. "Tigeren" er den gigantiske gynge blevet døbt. Og det er store kræfter og store oplevelser, gæsterne i sommerlandet kan se frem til.

- Tigeren er principielt "bare" en stor gynge. En meget stor gynge, fortæller direktør for Djurs Sommerland, Henrik B. Nielsen.

- Publikum bliver sat i en rund gondol, som så begynder at svinge som et pendul, og som i øverste position når op i 45 meters højde. Samtidig roterer gondolen om sig selv, så gæsterne nogle gange vil kigge op i skyerne, andre gange ned i jorden.

Henrik B. Nielsen har selv prøvet en Tiger - endda flere gange.

- Og Tigeren er en fantastisk oplevelse, som nogle vil opleve som lidt grænseoverskridende. Undervejs blive man udsat for en ganske voldsom påvirkning - 4,5 G - og det vil da nok kræve lidt mod at sætte sig i gondolen.

Og Tigeren er en fantastisk oplevelse, som nogle vil opleve som lidt grænseoverskridende. Undervejs blive man udsat for en ganske voldsom G-påvirkning, og det vil da nok kræve lidt mod at sætte sig i gondolen

Henrik B. Nielsen, administrerende direktør i Djurs Sommerland
Annonce

Fra 125 centimeter

Ikke desto mindre vil Tigeren være en mulighed for børn fra 125 centimeters klassen.

- Det betyder vel børn fra seks-syv års alderen. Jeg vil sige, at Tigeren henvender sig til den ældre del af vores målgruppe. Men børn i vore dage er noget mere modige, end jeg husker os fra min egen barndom, siger direktøren.

Den kommende, nye forlystelse i Djurs Sommerland er leveret af det svejtsiske firma Intamin, der også står bag andre store forlystelser i Djurs Sommerland. Prisen for Tigeren er 35 millioner kroner, fortæller Henrik B. Nielsen.

- Og når vi skal installere en forlystelse af denne kaliber, er der naturligvis en meget lang række sikkerhedsbestemmelser, vi skal overholde. Men jeg er sikker på, at vi kan nå hele striben af tests, så vi kan indvie Tigeren som planlagt, når Djurs Sommerland åbner i maj 2019.

Henrik B. Nielsen kan i øvrigt fortælle, at han tirsdag har en gruppe internationale rutsjebaneentusiaster på besøg i Djurs Sommerland. Og at disse entusiaster enstemmigt siger god for den nye oplevelse, sommelandet vil diske op med næste år.

Henrik B. Nielsen forudser at Tigeren vil blive en Djurs Sommerland-attraktion på niveau med Piraten, Juvelen og Dragekongen. Og den kæmpemæssige gynge bliver installeret i det Wild Asia-område, som Djurs Sommerland indviede i 2017.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Ridse i lakken: Michael Aastrup vil kæmpe for at genvinde vælgernes tillid efter omdiskuteret udlandsrejse

Randers FC

Vito sikrede Randers FC endnu en sejr i generalprøven

Randers FC For abonnenter

Central midtbaneduo begynder at klikke: - Det har ikke altid set skidegodt ud

Annonce