Annonce
Læserbrev

Kære byråd

Læserbrev: I går var jeg til en fødselsdag i Horsens.

Her kom vi til at tale om udvikling i de forskellige byer.

Én kunne huske, at der for nogle år siden var tre byer, som skilte sig dårligt ud på grund af kriminalitet med mere. Det var Horsens, Esbjerg og Randers.

Alle omkring bordet var enige om, at lige nu var det kun Randers, der skilte sig dårligt ud.

Og årsagen mente de alle helt klart var den ekstremt dårlige stemning, der er og har været i mange år i Randers Byråd.

De spurgte mig, "hvad fanden er det, der sker i Randers?".

Jeg blev dem svar skyldig.

Ovenstående scene har jeg været ude for adskillige gange rundt om i Danmark.

Jeg sidder lige og læser Præstmarks leder i dagens avis om kommunens rolle for udviklingen i Randers fremover.

Kære byråd, jeg tror ikke, I aner, hvor stor skade og negativ påvirkning jeres dårlige opførsel har for Randers Kommune.

Kig på Herning, Horsens, Vejle med mere. De taler pænt til hinanden og arbejder godt sammen om vigtige projekter.

Vil I ikke godt opføre jer ordentligt og anstændigt.

Tak.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Smuk som et stjerneskud

Sjældent har vi set vores skønne Randers smukkere end netop nu. Mens vi nærmer os årets mørkeste dag, er der lys overalt i vores by. Lysets by skinner i vintermørket og lyser op i en måned, der ellers er mørk og våd og kold. Julebelysningen i gågaderne i vores hyggelige, historiske middelaldermidtby skaber varm stemning i Slotsgade, Torvegade, Sct. Mortens Gade, Brødregade og Houmeden. Selv på Rådhustorvet synes lyset i vinduerne i byrådssalen at være varmt. Bevæger vi os væk fra midtbygaderne, fremstår også området omkring havnen og åen som et julehyggeligt åndehul. Julebelysningen på havnekontoret og parkeringshuset stråler om kap med belysning, granguirlander og juletræer på stibroen, Randersbro og den blå bro. Sparekassen spiller smukt med på Tronholmen - i lighed med den lysende hest i Søndergade. Lidt længere mod vest lyser regnskovens kupler grangrønt i vintermørket. Smuk som et stjerneskud skinner vores by smukkere end mange andre julebyer. Den side af Randers skal vi også huske at se og huske at glæde os over og huske at dele med andre. Danmarks smukkeste juleby fortjener at få besøg fra andre byer, og derfor skal vi huske at fortælle vidt og bredt om byen, der er vores, byen, vi elsker at være en aktiv del af og leve vores gode liv i. Også selv om der er sager i vores by, der i særklasse mangler julefred. Her i mediehuset glæder vi os hver morgen over det smukke syn, der møder os, når vi møder på vores nye arbejdsplads på øverste etage af SCS-Huset på Randers Havn. Overalt i synsfeltet er broer og bygninger klædt i julehyggelig belysning, der giver os en glad begyndelse på dagen. Vores morgenoplevelse i denne decembermåned vil vi gerne dele med vores læsere, og derfor byder vi tirsdag, onsdag og torsdag 90 læsere indenfor, 30 hver morgen. Vi serverer et rundstykke, en kop kaffe og verdens smukkeste juleudsigt, og vi giver en lille julegave. Abonnenter kan gratis løse billet på Avisfordele.dk. Se det hele lidt fra oven. Og se Randers fra den smukke side.

Annonce