Annonce
Leder

Kære byråd. Slip anlægsmillionerne løs

Mens vuggestuer, børnehaver og skoler i Randers Kommune er stort set mennesketomme, og mens det kommunale vejnet er langt mindre belastet end normalt, er det oplagt at fremrykke flest muligt af de anlægsopgaver, der egentlig først var kalendersat senere på året eller næste år.

Netop nu, hvor der hersker en klædelig høj grad af politisk borgfred i landet, bør også politikerne i Randers Byråd kunne blive enige om en fornuftig fremrykning af anlægsopgaver, der er indeholdt i det kommunale budget allerede. Det er således glædeligt, at borgmester Torben Hansen og oppositionsleder Christian Brøns samt byrådets øvrige gruppeformænd synes at være enige, inden spørgsmålet endnu har været behandlet i byrådet.

Med en fremrykning af budgetterede anlægsopgaver for 65 millioner kroner kan politikerne i Randers Byråd yde vores lokale håndværks- og anlægsbranche en nødvendig saltvandsindsprøjtning i den ekstreme forretningssituation, som også de står i netop nu, hvor lige så nødvendige landspolitiske indgreb skruer ned for aktiviteten i vores samfund, vanskeliggør de fleste former for forretningsliv samt øger antallet af konkurser og arbejdsløse.

Vi må alle gøre alt, hvad vi kan, i den vanskeligste situation, vores verden har befundet sig i de seneste mange årtier, og således må vi også regne med, at vores folkevalgte politikere i Randers Byråd i fred og fordragelighed beslutter at gøre alt, hvad de kan, for at holde aktivitetsniveauet og beskæftigelsen oppe i håndværks- og anlægsbranchen i Randers og omegn.

Vi må endvidere håbe, at politikerne i Folketinget beslutter at supplere kommunernes anlægsbudgetter med ekstra milliarder, så den kommunale saltvandsindsprøjtning, lokalpolitikerne kan beslutte, bliver endnu mere virkningsfuld. Mens vi kæmper mod coronavirus, er det vigtigt, at vi også passer godt på de dele af vores samfund, der ikke er syge. Vi må ikke forsømme at holde vores erhvervsvirksomheder i live. Det er i virksomhederne, vi hæver den løn, hvoraf vi betaler den skat, der betaler vores kamp mod coronaen.

Vi må ikke forsømme at holde vores erhvervsvirksomheder i live. Det er i virksomhederne, vi hæver den løn, hvoraf vi betaler den skat, der betaler vores kamp mod coronaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Annonce