x
Annonce
Debat

Kære læser. Fuldt betalende abonnenter får mere for pengene

Vores fuldt betalende abonnenter får mere for pengene end alle andre læsere. De får en papiravis leveret i deres postkasse eller gennem deres brevsprække sidst på natten eller først på morgenen. De får døgnet rundt vores nyheder og al anden journalistik leveret på nettet og mobilen. Og fra i år får de også eksklusive livearrangementer, hvor vi bringer vores abonnenter ind bag facaden på nogle af de mange spændende steder, vi beskriver i vores journalistik, og hvor vi bringer vores abonnenter i nærkontakt med nogle af de mange spændende mennesker, vi skriver om i vores medier.

Vi afprøvede arrangementsformen allerede sidste efterår, da vi bød vores abonnenter på et eksklusivt vælgermøde med kommunalvalgets fem kronjyske borgmesterkandidater. De gratis billetter blev revet væk på et øjeblik, og vores mødelokale i mediehuset i Nørregade var propfyldt en kold novemberfredag midt på eftermiddagen.

Lige nu byder vi vores abonnenter på noget helt andet, nemlig et virksomhedsbesøg med rundvisning på Fårup Betonindustri, som ved borgmesterens nytårskur 4. januar blev hædret med Randers Kommunes Erhvervspris 2018. Vi har nyhedsdækket kåringen i koncertsalen på Værket, og vi har lavet reportage fra virksomheden på Kærvej i Fårup. Nu giver vi 30 af vores abonnenter mulighed for selv at se og opleve det, de har læst om i vores medier forinden, og vi giver dem mulighed for at høre virksomhedens indehaver, Brian Knudsen, fortælle begejstret om firmaets fantastiske rejse gennem fire generationer. Det sker onsdag 21. februar klokken 19, hvor der er garanti for en god succeshistorie om en lokal virksomhed, der beskæftiger 90 medarbejdere, og som leverer betonelementer og sætter sit præg på store og spændende byggerier i hele landet, ikke mindst i Storkøbenhavn.

Fuldt betalende abonnenter kan bestille gratis billet via vores fordelsklub på internetadressen www.klubranders.dk. Det er muligt at bestille mere end én billet pr. abonnementsnummer. Mange har bestilt allerede, men der er stadig ledige pladser.

Vi håber i år at kunne byde vores fuldt betalende abonnenter på et eksklusivt læserarrangement hver anden måned, gerne oftere. Foruden vælgermøder og virksomhedsbesøg forestiller vi os arrangementer, hvor vores abonnenter møder spændende mennesker, som læsere normalt kun møder i medierne, og som læsere sjældent får mulighed for selv at stille spørgsmål.

Vi holder naturligvis nøje øje med de mange muligheder, der hver dag opstår i slipstrømmen af vores nyheder og al anden journalistik, men skulle du have gode ideer eller særlige ønsker om et specielt læserarrangement, hører vi meget gerne fra dig. Ligesom vi meget gerne hører fra dig, hvis du gerne vil have besøg af vores abonnenter på din spændende virksomhed. Vi er åbne overfor mange former for samarbejde. Lad os gerne høre fra dig. Og lad os gerne se hinanden noget mere, ikke kun i spalterne men også i virkelighedens verden ved vores nye livearrangementer, kun for fuldt betalende abonnenter.

På snarligt og glædeligt gensyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Påske uden kirkegang

Hvad ikke mange havde troet ville ske - påsken 2020 bliver uden kirkegang. Efter lidt zig-zag fra kirkeministeren ligger det klart, at kirkens største højtid ikke vil blive markeret som vanligt - med aftengudstjenester mange steder skærtorsdag, langfredags mørke og dystre forløb til påskemorgens jubel. Årsagen er velkendt. Det var såmænd nok af bedste mening, den uerfarne minister en tid mente at kunne åbne landets kirker i påskedagene. Men meget hurtigt viste det sig jo, at dem, der skulle stå for de kirkelige handlinger, ikke fandt det rimeligt i den aktuelle situation. Mange præster landet over vendte sig imod tanken om at holde gudstjenester i denne påske, og de blev bakket op af sikkert de fleste af deres provster. Frygten for, at corona-smitten kunne brede sig, når et stort antal kirkegængere samledes, var for stor. For lige så lidt som en virus kender til landegrænser, kender den forskel på lokaler. Et kirkerum er i den sammenhæng lige så risikofyldt at opholde sig i som et hvilket som helst andet. Savnet af at kunne deltage i en gudstjeneste føles hårdt for mange mennesker. For præsterne er gudstjenesten jo, sagt med et kendt ord, direkte en kerneydelse, så ønsket om at kunne komme i kirke igen, og specielt i påsken, var naturligt nok. Men ikke muligt at opfylde. Heldigvis er der i vor tid en del andre muligheder for at komme i kirke på en anden måde. Præster lader deres ensomt udførte gudstjenester transmittere elektronisk, og Danmarks Radio skal have ros for at leve fint op til sin public service-forpligtelse i den ulykkelige situation. Men alt dette er og bliver trods alt nødløsninger. Den ægte vare er en levende præst, en do. organist, dertil kirkesanger eller kirkekor og for de flestes vedkommende tillige deltagelse i altergangen. Netop påskens budskab er så central en del af den kristne forkyndelse, at det næsten altid citeres ved bisættelser eller begravelser. Men midt i det sørgelige: Der må virkelig være basis for festgudstjenester i vore kirker, når Danmark lukkes op igen.

Randers

Lokal politisk bekymring for genåbning af institutioner og skoler: Det vil kræve ekstra ressourcer

Annonce