Annoncørbetalt indhold

Kære Netflix – jeg synes, vi skal se mindre til hinanden

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du nogensinde blevet bidt af en serie? Ikke sådan dracula-bogstavligt ment, men at du begynder på en serie på fx Netflix, og så er den bare så god, at du ikke kan stoppe? Faktisk fortsætter du så længe, at du irriteret er nødt til at trykke ’Fortsæt’, når Netflix er så fræk af spørge, om du stadig ser med.

Det er Netflix-afhængighed. Serie-afhængighed. Det lyder måske en anelse melodramatisk, men intet desto mindre er det den oplevelse, de fleste af os sidder med, når vi trist må erkende, at vi har afsluttet endnu en serie - igen-igen.

Annonce

Hvis du ser dig selv i det billede, er det måske på tide at sige til Netflix: ’’Jeg forlader dig ikke, men jeg synes, vi skal se mindre til hinanden – for nu skal jeg ud og opleve den virkelige verden.’’

Og her er 10 ting, du lynhurtigt kan erstatte din Netflix-afhængighed med.

1.      Fitness, Zumba, Fodbold – you name it

Fysiske aktiviteter er nok den sundeste erstatning, men måske også den hårdeste. Om ikke andet er det en god mulighed for at finde en aktivitet, der taler dit sprog – om det så er dans, gåture eller en tur i fitness.

2.      Bogklub

Hvis du elsker serie-universet, er der store chancer for, at du også kommer til at elske historiernes univers. Her kan du leve dig ind i rollen som troldmand, ridder eller i tidens største kærlighedsdrama – bøgernes univers kender ikke til grænser, og en god bog kan meget, meget mere end den bedste serie på Netflix.

3.      Rejser/oplevelser

Roadtrip rundt i USA, vintur i Italien eller skitur i Norge.

Faldskærmsudspring, dyk i koralrevet eller spis på Michelin-restaurant.

Rejser. Oplevelser. For mange er det essensen af at leve. At få minder for livet. Når du som 90-årig kigger tilbage på dit liv, vil det med garanti være disse ting, du ser tilbage på – og ikke den serie du så igen og igen på Netflix. Rejser og oplevelser kan berige dit liv på flere måder, og de kan fx finansieres ved hjælp af sms lån hos Moneezy.

4.      Cafébesøg

Mange danskere nyder en god kop kaffe, en fancy cocktail eller en club sandwich. Prik dine venner på skulderen og inviter dem ud – om I så diskuterer Netflix-serier, ja så er det stadig bedre end at være klistret til skærmen derhjemme.

5.      Frivilligt arbejde

Vil du bruge din tid på noget mere meningsfuldt end den nye sæson af La casa de papel? Meld dig til en frivillig organisation – Folkekirkens Nødhjælp, Dansk Flygtningehjælp og Red Barnet er kun toppen af isbjerget.

6.      Madklub

Saml dine nærmeste venner eller noget familie og start en madklub. Glade maver er glade sind – og så er det tit nemmere at lægge de gamle vaner på hylden. I kan fx lave en hel konkurrence ud af det og give hinanden point for arrangementet.

7.      Nye færdigheder

Har du altid elsket at tegne, spille musik, eller synes du hækling er fascinerende? Så er det måske på tide at finpudse dine færdigheder. Nye hobbyer er fede, og det kan endda blive en større omvæltning i dit liv.

8.      Podcast-lydbog-hypen

Hop med på podcast-lydbog-bølgen og find en håndfuld af dine nye favoritter. Du vil ret hurtigt glemme Netflix-afhængigheden – for det gode er, at en lydbog varer længere end halvanden time, og det betyder færrere beslutninger.

Du kan evt. kombinere det med en gåtur og få dine 10.000 daglige skridt med i farten, smart ik?

9.      Genbrugsguld

Gå på voksen-skattejagt. Gå i genbrugen og kig efter antikviteter, vintage tøj eller noget helt tredje. Når først jagten går ind, vil du ikke kunne stoppe igen. Læs her, hvorfor genbrug er det nyt sort.

10.  Få (endelig) dine 8 timers søvn

Netflix-afhængigheden er sandsynligvis gået ud over din nattesøvn. Uden den er du (næsten) garanteret en veludhvilet udgave af dig selv – og det betyder i sidste ende mere overskud til alle dine nye hobbyer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.