Annonce
Randers

Kærlighedssøgende landmand er nu torvehandler i Randers

Martin Danielsen, som mange kender fra tv-serien "Landmand søger kærlighed", er begyndt som torvehandler i Randers. Hver torsdag kan man møde ham i Kirkegade foran det gamle Svane Apoteket. Foto: Helle Kvist
Martin Danielsen fra Ølst har hidtil drevet torvehandel på Ingerslevs Boulevard i Aarhus. Nu udvider han med handel i Kirkegade i Randers. Han har stadig ikke fundet kærligheden.

Randers: Martin Danielsen, torvehandler, bonderøv og tv-stjerne fra Ølst lidt uden for Randers, har udvidet sin forretning. Efter at han i nogle år har drevet torvehandel på Ingerslevs Boulevard i Aarhus, er han nu også begyndt at handle i Randers. Her kan man møde ham hver torsdag kl. 8-16 i Kirkegade ud for det tidligere Svane Apoteket.

- Jeg har lejet et lokale i det gamle apotek og har derfor mulighed for at stille op med blomster, frugt og grønsager udenfor, forklarer Martin Danielsen.

Martin Danielsen vil af mange være kendt fra tv-skærmen, idet han i efteråret medvirkede i TV2-serien "Landmand søger kærlighed".

- Men jeg er stadig single, tilføjer han.

Annonce

Torvehandelen

Fra sin bod foran det gamle apotek vil Martin Danielsen hver uge sælge frugt, grønt og blomster.

- Sæsonens aktuelle varer. Af grønsager er det lige nu især rodfrugter, og af blomster er det for eksempel tulipaner og primula. Og så er der friske æbler, appelsiner og klementiner. Senere på foråret bliver det friske grønsager fra forskellige lokale leverandører. Kirsebær, jordbær, ærter, blomkål, broccoli, nye kartofler og så videre. De ting, som folk gerne vil have som helt friske, fortæller han.

Hver onsdag og lørdag er han på plads i Aarhus.

Erfaringen herfra siger ham, at det tager tid at bygge en kundekreds op.

- Som torvehandlende tilhører vi en uddøende race, siger han og erkender, at han nok ikke kan konkurrere med supermarkeder og discountbutikker på prisen.

- De har splittet en del ad for os, mener han og erklærer sig klar til at konkurrere på både kvalitet og på service.

- Torvehandelen er et klenodium, som man skal holde liv i. Den er med til at skabe liv i midtbyen, synes Martin Danielsen.

Bonderøven

Ved siden af sin torvehandel er Martin Danielsen også selverklæret bonderøv. Derhjemme udenfor Ølst driver ham fem-seks hektar landbrusjord og desuden cirka 20 hektar med græs, slås til hø eller pakkes som ensilage i wrap-baller. Desuden har han nogle køer og nogle får.

- Og så har jeg en hektar med roer. Dem er der ellers ikke mange af mere. Men så laver vi en hyggedag med veterantraktorklubben, og så hjælper de med at tage roerne op. Så får vi noget grillmad og hygger os, fortæller Martin Danielsen.

Kærligheden

Og så er der lige det med kærligheden. Via TV2-programmet lærte Martin Danielsen flere piger at kende, og der var hen mod slutningen lagt op til, at der kunne blive et par ud af Martin og Kristinna. Men sådan skulle det ikke gå.

- Vi fandt ud af, at det ikke skulle være os. Men vi har fået et godt venskab. Og vi har da også lige været til Reality Awards i København, så der er ingen sure miner, fortæller Martin Danielsen, der kommer godt ud af det med alle pigerne.

Han er stadig single og har ikke haft så meget tid til at kaste sig ud i jagten på en kæreste.

- Jeg arbejder jo seks dage om ugen, fortæller han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Interview: Melanie Bak om comeback, Team Esbjerg og en uvis fremtid

Annonce