Annonce
Randers FC

Københavnere brød fornem U17-stime: Et taktisk sats endte med at koste

Arkivfoto.
Randers Frejas U17-drenge stod noteret for 13 point i de seneste fem kampe, men lørdag måtte holdet se sig slået af FC København. Et trælår besværliggjorde et comeback efter pausen.

U17-ligaen, drenge

Randers Freja FC – FC København 1-3 (0-2)

Mål for Randers Freja: Filip Bundgaard Kristensen (str.)

Randers: Efter 13 point i fem kampe gik den ikke længere for Randers Frejas U17-drenge.

Lørdag indkasserede holdet sæsonens første nederlag på hjemmebane, da FC København rejste fra Kronjylland med en sejr på 3-1.

- Vi mødte en god modstander. Det var egentlig en okay lige første halvleg, selvom vi var bagud 2-0. De var effektive på de muligheder, de fik, og til tider havde vi lidt svært ved at håndtere bolden. Men vi havde også vores muligheder, fortæller Randers Freja-træner Michael Ravn.

I bestræbelserne på at komme mere på bolden valgte randrusianerne at ændre formation fra 4-4-2 til 3-5-2 og skiftede tre spillere.

- Det begyndte godt. Vi fik reduceret på et straffespark og fik skabt nogle halve muligheder for en udligning, men desværre blev vi ramt af et trælår til Mads Enggård, da vi ikke havde flere udskiftninger. Han spillede færdigt, men var ramt, og det gjorde jagten på at komme tilbage markant sværere, siger Michael Ravn.

Københavnerne lukkede opgøret med ti minutter tilbage.

- Der var ikke mere at komme efter i den kamp, men vi arbejder videre. Der er mange, som byder sig til på holdet, hvilket er ekstremt positivt. Der venter nogle spændende kampe for os, siger cheftræneren.

Holdet indtager en femteplads og næste opgave er 2. november på udebane mod OB.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce