Annonce
Østjylland

Københavnsk Michelin-restaurant indtager Aarhus med gårdhave og mad ud af huset

Henrik Yde åbnede for ni år siden Kiin Kiin i København. I en gammel hasklub. Siden er det blevet til Michelinstjerne, og nu rykker han restauranten i Guldbergsgade til Vestergade i Aarhus i sin helt egen version. Foto: Scanpix
Thai-restauranten Kiin Kiin rykker ind i nyrenoverede lokaler i Vestergade uden slingrekurs, men med et klart koncept.
Annonce

AARHUS: Det tætteste den københavnske restaurant Kiin Kiin hidtil har været på Aarhus, er en bod på Smukfest. Nu rykker Michelin-restauranten ind Aarhus Midtby.

Til september åbner Kiin Kiin, der i de senere år har prydet sig med en enkelt Michelin-stjerne i København, ind lokalerne Vestergade 47, hvor to andre restauranter tidligere har haft adresse, nemlig Sota og Indo.

Det sker med nye lokaler, der, som i København, er kendt for en meget afslappet afdeling, hvor skoene kan smides og hyggen kan indfinde sig i stor stil. Kiin Kiin Aarhus vil ikke svinge sig op på et Michelin-niveau a la København, men sørge for et bredt menukort til hver mands priser med fokus på de friskeste råvarer fra thaikøkkenet, som også kan købes ud af huset.

- Vi kommer ikke over og laver en ny michelin-restaurant. Vi kommer over med en bred pakke, hvor alle kan være med. Det, der adskiller os fra mange andre asiatiske restauranter, er, at vi laver alt vores mad fra bunden, og det gør det til en helt anden oplevelse at spise ved os, siger Henrik Yde til Aarhus Update.

Det nye, asiatiske islæt i Aarhus vil også omfatte en gårdhave på matriklen i Vestergade, hvor gæsterne kan nyde maden udendørs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Her er dokumentationen: TV2 inviterede til skjulte optagelser, men kommunen takkede nej

Annonce