Annonce
Østjylland

Køber murerfirma i Risskov

Klaus Jakobsen (tv.) foran Risskov Murer og Entreprenørforretning A/S, som han nu har købt af Åge Jacobsen. Pressebillede
Grenaa: Murerfirma Rasmus Jakobsen køber Risskov Murer og Entreprenørforretning for at stå stærkere på Aarhusmarkedet, lyder meldingen fra Klaus Jakobsen, murermester i Murerfirma Rasmus Jakobsen:
Annonce
»Med købet har vi fremover en base for de mange ansatte, vi har i Aarhus. Vi vil i Risskov få lagerplads mv. til gavn for både ansatte og kunder. Desuden kan vi fremover byde på opgaver, vi ikke tidligere kom i nærheden af som Grenaa-baseret virksomhed. Samtidig kommer vi til at nyde godt af det gode omdømme, Risskov Murer og Entreprenørforretning A/S har,« siger Klaus Jakobsen.
Også Åge Jacobsen, den tidligere partner i Risskov Murer og Entreprenørforretning A/S, er tilfreds:
»Jeg tror på, at virksomheden også fremover vil vækste og samtidig fastholde vores mange kunder. Jeg håber også selv at kunne bidrage til, at virksomheden udvikler sig yderligere«.
Åge Jacobsen fortsætter som ansat i firmaet, der også fremover vil være et selvstændigt selskab. Efter købet har Murerfirma Rasmus Jakobsen nu 75 ansatte.pcb
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Randers FC-profil efter overlegent oplæg: Dejligt at sende en gammel Randers-spiller ud efter pølser

Annonce