Annonce
Randers

Kølerfirma flytter til Horsens efter 70 år i Randers

Verner Thomsen har nu valgt at gå på pension efter ikke mindre end 60 år i Østjysk Autokøler. Privatfoto
Østjysk Autokøler blev for 20 år siden købt af kølerkoncernen Nissens i Horsens, som nu har valgt at trække randersdelen til Horsens.
Annonce

Randers: I 70 år har Østjysk Autokøler fremstillet, renoveret og solgt kølere til køretøjer af alle slags, og i 60 af disse mange år har Verner Thomsen været en drivende kraft på værkstedet.

Firmaet blev grundlagt af Hans Thomsen i 1950 og havde de første mange år adresse i Vestergrave. Små ti år efter starten kom Verner Thomsen, som også blev Hans Thomsens svigersøn, ind i firmaet.

Nu flytter aktiviteterne i Østjysk Autokøler til Horsens, hvor de bliver en del af kølerkoncernen Nissens, og i forbindelse hermed har nu 82-årige Verner Thomsen valgt at gå på pension.


Jeg har haft mange gode års samarbejde med min far på værkstedet i Randers, men nu er tiden kommet til at prøve noget nyt, og jeg ser frem til at blive en del af holdet i Nissens i Horsens.

Hqns Christian Thomsen


Verner Thomsen overtog firmaet efter sin svigerfar, da denne døde i starten af 1960'erne. Han solgte virksomheden til Nissens i år 2000, men fortsatte altså på værkstedet, hvor han siden 1985 har arbejdet sammen med sin søn Hans Christian Thomsen, der i øvrigt flytter med til Horsens.

Annonce

Gensidig glæde

Om den nye æra, som starter med flytningen, siger Hans Christian Thomsen:

- Jeg har haft mange gode års samarbejde med min far på værkstedet i Randers, men nu er tiden kommet til at prøve noget nyt, og jeg ser frem til at blive en del af holdet i Nissens i Horsens. I de seneste tyve år har jeg arbejdet sammen med kollegerne fra Horsens, så vi kender hinanden godt, og jeg glæder mig til fortsat at bruge min viden omkring kølere og autobranchen i mit daglige samarbejde med kunderne.

Og glæden over samarbejdet er gensidig. I en pressemeddelelse skriver Nissens, at man lægger vægt på "at være lokalt forankret såvel i Danmark som i udlandet, og at det derfor er til stor glæde for Nissens, at Hans Christian Thomsen fortsat vil være til rådighed for de mange lokale kunder i det jyske, som er vant til at modtage professionel service og rådgivning fra Østjysk Autokøler. På den måde føres familien Thomsens livsværk i Randers videre i Nissens’ rammer i Horsens".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Tilbagevendt Kragballe gik målamok i snæver sejr: Læs reaktionerne her

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Randers For abonnenter

Ekspert: Drop jagten på den sidste nye mode og find guldet i dit eget klædeskab - det er godt for både dig selv og miljøet

Annonce