x
Annonce
112

Køretur stoppede brat: Mand med narko i ærmet fik beslaglagt sin nye bil

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Randers: Betjenten bag rattet fik hurtigt vendt patruljevognen under en tur på på Vestre Bakkevej i Randers tirsdag formiddag. Politipatruljen opdagede nemlig en 33-årig mand bag rattet i en bil, der kom kørende i modsat retning, som politiet har et godt kendskab til i forvejen.

Politifolkene vidste, at den 33-årige var frakendt kørekortet, og fik ham hurtigt standset. Ud over en sigtelse for at køre uden førerret, fik manden også en sigtelse for narkokørsel, da narkometeret gav udslag, da han blev testet for indtagelse af euforiserende stoffer.

Under visitationen af den 33-årige fandt betjentene amfetamin gemt i hans ene ærme. Han fik derfor også en sigtelse for besiddelse af euforiserende stoffer.

Til sidst valgte patruljen at beslaglægge mandens relativt nyindkøbte bil, da han flere gange er blevet standset i bil på trods af det manglende kørekort.

Onsdag kort efter midnat var betjente igen i aktion, da en 19-årig kvindelig bilist blev anholdt og sigtet for narkokørsel, da hun blev standset af en patrulje på Hvedevej i Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Langt fra kun ældre og svage indlægges - heller ikke i Randers

Randers

15-20 biler holdt klar, da genbrugspladsen åbnede tirsdag morgen: - Det er tiltrængt at få tømt traileren

Annonce