Annonce
112

Kørte frontalt ind i modkørende lastbil: 68-årig sigtet for at køre i påvirket tilstand

Foto: Local Eyes
En personbil og en lastbil kørte onsdag morgen frontalt sammen på Århusvej i Trustrup på Djursland. Nu har Østjyllands Politi sigtet den 68-årige fører af personbilen.
Annonce

Trustrup: Da en personbil og en lastbil onsdag morgen kolliderede frontalt midt i Trustrup syd for Grenaa, var der i første omgang ikke nogen forklaring på, hvorfor uheldet var sket.

Men nu har Østjyllands Politi tilsyneladende fundet svaret.

I hvert fald har Østjyllands Politi besluttet at sigte en 68-årig mand, der var fører af personbilen, for at have kørt bil i medicinpåvirket tilstand.

- Det viste sig, at føreren af personbilen kort før uheldet havde taget en beroligende pille, som havde gjort ham sløv, lyder det fra Østjyllands Politi.

Foto: Local Eyes
Annonce

Materiel skade

Uheldet skete på Århusvej i Trustrup på Djursland onsdag klokken 7.26, da den 68-årige mand pludselig forlod sin bane og kørte frontalt sammen med en lastbil, som var på vej i retning mod Grenaa.

Den 68-årige mand og hans jævnaldrende hustru, som sad på bilens passagersæde, blev efter uheldet kørt til Skejby Sygehus til et helbredstjek. Den 62-årige mandlige chauffør i lastbilen havde modsat de to andre ikke brug for en tur til hospitalet.

Der skete betydelig materiel skade ved sammenstødet, og hovedvejen blev spærret, mens oprydningsarbejdet stod på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Klassekasser og historisk debut: Reaktioner fra sejren i Hobro

Annonce