Annonce
Østjylland

Kørte kvinde ned og smed hende ind i buskads: Nu er vanvidsbilist endelig fanget

Fotos: Kim Haugaard/Google Street View

Politiet har siden april jagtet en mand, der ifølge vidner bevidst kørte kvinde ned i Beder. Tirsdag røg han i nettet.

Annonce

AARHUS: Onsdag bliver en 37-årig mand fremstillet ved Retten i Aarhus, hvor han er sigtet for grov vold efter forsætligt at have kørt en 46-årig kvinde ned i Beder tilbage i april.

Episoden udspillede sig på stien ved Byagervej, hvor flere børn rendte rundt og legede. Den mandlige bilist parkerede bilen på stien og forlod den. Da han kom tilbage, stod den 46-årige kvinde ved bilen og bad manden lade være med at køre på stierne og i stedet benytte den rigtige vej. Det blev manden sur over, og han satte sig ind i bilen for at køre videre.

Kvinden stillede sig derfor ud på stien og signalerede, at manden skulle standse bilen. I stedet kørte han, ifølge vidner, direkte ind i kvinden, så hun røg op på kølerhjelmen. Herefter steg manden ud af bilen, råbte af kvinden og smed hende ind i et buskads. Til sidst kørte han fra stedet.

Østjyllands Politi havde allerede dengang en formodning om, hvem manden var, men først tirsdag blev han anholdt.

Han blev fanget klokken 11.58, da han blev taget på fersk gerning i at forsøge at afmontere og stjæle nogle dæk på en bil, der holdt parkeret på Bøgeskov Høvej i Viby.

- Vi får en anmeldelse om, at en person er ved at afmonterer nogle dæk, og da vi kommer frem, opdager vi hurtigt, at det er den 37-årige mand, som vi har ledt efter siden april, siger pressemedarbejder ved Østjyllands Politi, Jakob Christiansen.

Anklagemyndigheden har anmodet om lukkede døre, og derfor kan Østjyllands Politi ikke oplyse yderligere i sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce