Annonce
Mariagerfjord

K oplever medlemsfremgang

Fra venstre Karsten Elkjær, Hadsund, Christian Johnson, Hobro, Bjørn Scherbarth, Hadsund, Belinda Vendelbo, Veddum, Niels Nielsen, Handest, Kristian Willadsen, Hadsund, Jens-Henrik Kirk, Mariager, Jytte Birkkjær, Hadsund, Allan Buus, Sdr. Onsild, Bent Verner Madsen, Helberskov. Privatfoto

Randers: Konservative Mariagerfjord har afholdt ordinær generalforsamling i Hobro.

De gode meningsmålinger i partiet - sammen med en betydelig medlemsfremgang i Mariagerfjord (21 procent i 2019) - gjorde, at mange medlemmer var mødt op og bidrog til en rigtig god og positiv stemning på generalforsamlingen.

Karsten Elkjær, Hadsund, blev genvalgt som formand, og Jens-Henrik Kirk, Mariager blev genvalgt som næstformand.

Den store interesse viste sig ved, at flere ønskede at engagere sig og være med til at ruste Det Konservative Folkeparti til det kommende kommunalvalg i 2021, og man valgte derfor at udvide bestyrelsen fra de nuværende 7 til 10 medlemmer.

Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig med Kristian Willadsen som kasserer, Bent Verner Madsen og Kristian Willadsen som it- og webansvarlige og Jytte Birkkjær som sekretær/kartoteksholder og presseansvarlig.

Ud over de nævnte består bestyrelsen af Niels Nielsen, Christian Johnson og de nyvalgte medlemmer Allan Buus, Bjørn Scherbarth og Belinda Vendelbo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Se højdepunkterne her: Randers og OB holder snor i top-6 efter uafgjort

Randers FC

Chancefattig forestilling i Randers: Sådan gik det minut for minut

Annonce