Annonce
Navne

KA ansætter politisk chefkonsulent

René Nord Hansen er netop tiltrådt som ny politisk chefkonsulent i KA. Pressefoto
46-årige René Nord Hansen har fundet nye udfordringer som chefkonsulent i to foreninger, der holder til i Randers.

René Nord Hansen er netop tiltrådt som ny politisk chefkonsulent i Arbejdsgiverforeningen KA og arbejdsgiver- og brancheforeningen KA Pleje – begge foreninger holder til i Randers.

Hans primære opgave bliver – i tæt samarbejde med KA-direktør Karsten Høgild – at kæmpe for KA’s politiske dagsorden samt bidrage til en god dialog med politikere og andre samarbejdspartnere.

Der er rigeligt at kæmpe for. Det er nemlig ingen hemmelighed, at den nuværende regering gør meget for at besværliggøre livet for KA og de øvrige aktører, der ikke er en del af samarbejdet mellem Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) og Dansk Arbejdsgiverforening (DA).

Annonce

- Jeg er stolt af at blive en del af en faglig stærk arbejdsgiverforening, der i 90 år har kæmpet ufortrødent for at sikre frihed, vækst og velfærd – en moderne arbejdsgiverforening, der tør tænke ud af boksen og finde nye løsninger, der svarer til nutidens udfordringer både for arbejdsgiver og arbejdstager, siger René Nord Hansen.

Han har de seneste år været folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti, men det tillidshverv har han nedlagt i forbindelse med skiftet til KA. Han har tidligere været præst ved Baunekirken i Herning.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af KA, der arbejder benhårdt for at give små og mellemstore virksomheder frie og fair forhold, og som arbejder for en velfærd, der bygger på muligheder frem for begrænsninger, siger René Nord Hansen.

René Nord Hansen er 46 år, gift og far til to børn – familien bor i Herning-området. På posten som politisk chefkonsulent erstatter René Nord Hansen Claus Bunk, der har fået nyt job uden for KA.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce