Annonce
Randers

Kampagne: Morgenfriske ingeniører springer på jernhesten

De aktive ingeniører fra ingeniørfirmaet Poul Tarp er klar til at springe på cyklerne i september. I forbindelse med kampagnen deler et par ansatte i virksomheden saddelovertræk ud til morgenfriske cyklister onsdag 19. august fra klokken 7.30 til klokken 8.00 på Stibroen øst for Randersbro. Det er Vivi Nielsen i den røde frakke på billedet. Direktør Poul Tarp står yderst venstre. Foto: Randers Kommune
Kampagnen "Vi cykler til arbejde" er i år rykket fra maj og til september på grund af coronaen. Men det er kun en fordel ifølge holdkaptajn Vivi Nielsen fra ingeniørvirksomheden Poul Tarp A/S.
Annonce

Randers:  På grund af covid-19 er den landsdækkende kampagne "Vi cykler til arbejde" i år flyttet fra maj til september. Men det bekymrer ikke en flok aktive ansatte ved ingeniørvirksomheden Poul Tarp A/S i Randers. Tværtimod ser de flytningen af kampagnen som en fordel.

- Selv om solen skinner mere i maj, er morgenerne ofte kolde, når man skal tidligt afsted til arbejde. Derfor er vi glade for, at kampagnen er flyttet til september, hvor det er varmere om morgenen, siger Vivi Nielsen, der er ingeniørvirksomhedens holdkaptajn i kampagneperioden.

Annonce

Cyklen booster konditionen

Kampagnen "Vi cykler til arbejde" ruller hvert år på mange arbejdspladser i hele Danmark. Formålet med kampagnen er at få flere til at springe på jernhesten til jobbet. Virksomheden Poul Tarp har deltaget i kampagnen i flere år.

- Som de øvrige ansatte her på arbejdspladsen sidder jeg foran en computerskærm en stor del af min arbejdsdag. Derfor er det skønt at starte dagen på cykel med masser af frisk luft. Det giver mere energi og velvære i dagligdagen. Cykling er sundt og godt for miljøet, så selvfølgelig bakker virksomheden op om kampagnen ved at betale de ansattes deltagergebyr, siger direktør Poul Tarp.

Vi cykler til arbejde

Den landsdækkende kampagne "Vi cykler til arbejde" ruller fra 1.- 30. september.

Det er nemt at tilmelde sig. Man skal blot samle et hold af 2-16 deltagere og tilmelde sig på kampagnens website www.vcta.dk

Deltagerne kan vinde flotte landsdækkende præmier. Randers Cykelby støtter kampagnen med lokale præmier. En kulturel oplevelse på Værket, middage på en restaurant og biografture.

Som noget nyt tilbyder Cyklistforbundet de deltagende virksomheder en samlet individuel CSR rapport over virksomhedens opnåede effekter af kampagnen målt på medarbejdersundhed, miljø og klima.

Holdkaptajnen Vivi Nielsen solgte for et par år siden sin bil og investerede i stedet i en elcykel, som hun suser rundt på til og fra jobbet.

Annonce

Nemt transportmiddel

- Jeg håber, at kampagnen skubber endnu flere af mine kollegaer i sadlen, for cyklen er et dejligt nemt transportmiddel. Man kommer hurtigere frem i bytrafikken på en cykel end i en bil. Desuden forurener cyklen ikke, og man er fri for at bruge sin fritid i et træningslokale, fordi konditionen bliver boostet på cyklen, siger Vivi Nielsen.


Man kommer hurtigere frem i bytrafikken på en cykel end i en bil. Desuden forurener cyklen ikke, og man er fri for at bruge sin fritid i et træningslokale, fordi konditionen bliver boostet på cyklen.

Vivi Nielsen, holdkaptajn


Som led i cykelkampagnen deler ansatte fra virksomheden Poul Tarp saddelovertræk ud til morgenfriske cyklister. Det sker onsdag morgen den 19. august fra klokken 07.30 til klokken 08.00 på Stibroen øst for Randersbro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Uheld skabte kø flere steder på E45

Randers FC For abonnenter

Randers FC-serie: Som rekordholder og med bind om armen sagde han farvel

Sport For abonnenter

Alt andet end pletfri præstation mod Ajax: Her er Agesens forklaring

Annonce