Annonce
Randers FC

Kampen mellem Randers FC og AGF er aflyst

Randers FC-tilhængere i det seneste lokalderby i oktober. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Store mængder regnvejr har udsat Randers FC's forårspremiere mod AGF. En ny kampdato er endnu ikke blevet meldt ud.

Århus: Søndag klokken 16.00 skulle Randers FC have indledt forårssæsonen mod AGF på Ceres Park, men det bliver ikke tilfældet alligevel.

På Randers FC's hjemmeside fremgår det, at opgøret er blevet udsat på grund af vejret.

Udsættelsen skyldes de store mængder regn, der er faldet over Århus det seneste døgn, hvilket betyder, at banen på Ceres Park ikke er blevet klar og er i en stand, der gør, at kampen ikke kan gennemføres.

– Vi beklager meget de gener denne aflysning påfører vores publikum, sponsorer, modstandere og alle andre involveret i kampen. Men efter en grundig vurdering – og i tæt samråd med Divisionsforeningen og Randers FC – har vi vurderet, at det ikke vil være muligt at gennemføre kampen i dag, siger direktør i AGF, Jacob Nielsen, i en pressemeddelelse.

Han håbede til det sidste at kunne gennemføre kampen.

– Det er enormt ærgerligt, for vi havde glædet os til at starte foråret i dag med en stor kamp mod Randers FC. Så snart vi kender en ny kampdato, så melder vi den ud og alle billetter købt til dagens kamp gælder naturligvis til den nye kampdato, oplyser Jacob Nielsen.

Publikum, der ønsker deres billet til dagens kamp refunderet eller på anden måde har spørgsmål i forbindelse med aflysningen kan rette henvendelse til AGF.

En ny kampdato meldes ud hurtigst muligt.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Coronapatienter er længere i respirator end forventet

Annonce