Annonce
Randers

Kantinens personale hjælper Madservice

Borgere, som ønsker at kunne bestille mad fra Madservice Kronjylland, skal tilmeldes gennem Visitationsenheden. PR-foto

Randers: På grund af coronavirus er interessen for at få ekstra mad leveret af Madservice Kronjylland større blandt ældre og udsatte i Randers Kommune. Det betyder et større arbejdspres, og derfor hjælper to medarbejdere fra kommunens kantinepersonale nu til, mens kantinerne er lukkede, og folk sendt hjem.

Madservice Kronjylland leverer normalt mad til 900 hjemmeboende borgere i Randers.

- Flere ældre og sårbare, som normalt måske selv køber lidt ind eller spiser på plejecentrene, ønsker i denne tid i højere grad at bestille mere mad hos Madservice Kronjylland. Det giver et øget pres hos os, og så er det rigtig godt, at vi kan trække på kommunens hjemsendte kantinepersonale, fortæller Marianne Sloth Sørensen, leder af Madservice Kronjylland.

Personalekantinerne på Laksetorvet, Kasernen og i Sundhedscentret er lukkede, fordi en del af kommunens personale er sendt hjem. Derfor står kantineleder Gerti Vester og hendes medarbejdere klar til at assistere.

- Hvis vi kan bidrage med noget, så står vi til rådighed. Det gør alle mine medarbejdere, og hvis Madservice Kronjylland får brug for mere hjælp, så stiller vi med flere, siger Gerti Vester, kantineleder i Randers Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Annonce