Annonce
Randers FC

Kaptajnen forlænger til 2024: Vil styre Randers FC ind i top 6

Erik Marxen. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Erik Marxen har skrevet under på en ny aftale med Randers FC.
Annonce

Fodbold: Randers FC-anfører Erik Marxen har forlænget sin kontrakt til sommeren 2024.

Den 29-årige forsvarsspiller, der kom til klubben for fem år siden, havde et halvt år tilbage af sin nuværende aftale.

– Jeg har kæmpet for at komme i en position, hvor jeg kunne skrive under på en god og lang aftale med klubben. Randers FC er et sted, hvor jeg føler mig fantastisk godt til rette og har en kæmpe lyst til at fortsætte det arbejde, vi er i gang med. Så der er noget fremtid, økonomi og en form for velvære i at vide, at jeg fortsætter et sted, som jeg godt kan lide at være. Det er fantastisk, siger Erik Marxen.

Randers FC-kaptajnen håber, at han i de kommende sæsoner kan styre Randers FC-skibet det sidste stykke ind i top 6, som klubben endnu ikke har været en del af siden indførelsen af en ny struktur for fire sæsoner.

– Jeg har kæmpe ambitioner om, at vi skal have lukket hullet op til top-6. Der har været seks klubber foran os de sidste par sæsoner, og jeg har en drøm om, at vi kan komme med i det forjættede land, hvis vi tager nogle skridt i den rigtige retning. Vi har været tæt på et par gange nu, og jeg synes det ser sindssygt fornuftigt ud.

- Selvfølgelig er der nogen, der forlader os engang imellem, men der kommer også folk ind og på lidt længere kontrakter end, hvad jeg har været vant til. Det kunne godt se ud til, at udskiftningen fra sæson til sæson bliver mindre, og forhåbentlig kan det også kaste nogle salg af sig undervejs, som kan styrke os som klub, siger Erik Marxen.

Fynboen har på topplan repræsenteret Vejle Boldklub, AC Horsens og Sønderjyske, inden han kom til Randers FC.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Fra kulkælderen til topscorer-bejler: Mentaltræner bag Vitos vilde forandring

Randers

August i Randers spækket med kultur

Annonce