Annonce
Randers FC

Karakterer fra årets sidste kamp: To spillere var en anelse bedre end de øvrige

Der var grund til smil i Randers FC-lejren i årets sidste kamp mod Esbjerg, som kronjyderne vandt 3-0. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Ingen Randers FC-spillere måtte tage på juleferie med en dumpekarakter efter 3-0-sejren mod Esbjerg, men to gjorde sig specielt godt bemærket i årets sidste kamp. Læs Amtsavisens karakterer fra sejren over Esbjerg her.
Annonce

Randers: Randers FC havde ingen problemer med at vinde årets sidste kamp mod Esbjerg søndag eftermiddag, som sendte randrusianerne på juleferie på en femteplads i Superligaen.

Læs karaktererne fra 3-0-sejren her:

Annonce

7 Patrik Carlgren

Gæsterne havde stort set ingen krudt med til Cepheus Park, så svenskeren havde en taknemmelig dag på kontoret. Leverede en fin redning i overtiden, som sikrede ham sit cleansheet.

Annonce

7 Björn Kopplin

Tyskeren rodede sig indledningsvist ind i nogle problemer med bolden, og der var lidt for mange skønhedspletter omkring indlæggene, men han leverede en stærk kamp over 90 minutter. Flot scoring til 3-0.

Annonce

10 Simon Piesinger

Østrigeren har udviklet sig til en rigtig fornuftig stopper. Han var rolig og sikker sin boldomgang, mens han vel ikke tabte en fysisk duel i kampen. Absolut blandt banens bedste, skønt det til tider var på en billig baggrund.

Annonce

7 Erik Marxen

Anføreren var tilbage i midterforsvaret efter to kampe som venstre back, og han gled ind i banen med stor kvalitet. Stærk i duellerne og som vanligt forudseende. Kun hjørnesparkene haltede søndag eftermiddag.

Annonce

4 Kevin Conboy

Venstrebacken havde godt styr på tingene defensivt, men offensivt manglede den vanlige skarphed. Specielt i starten smed han nogle bolde og indlæggene manglede også kvalitet.

Annonce

7 Mikkel Kallesøe

Det offensive lod han andre om, men han kan roligt tage to gange af julebordet, for der blev løbet nogle kilometer – mange af dem i fuld sprint. Han var et monster i genpresset, men et par fine indlægsmuligheder fik han for lidt ud af.

Annonce

7 Vito Hammershøy-Mistrati

Midtbanespilleren var med i stedet for en skadet Frederik Lauenborg, og han viste flere gange, at han har blik for det fremadrettede spil. Hang fint sammen med André Rømer i midten, som lod ham stå stærkere i organisationen, end han tidligere har gjort i efteråret. Meget involveret og stort løbearbejde.

10 André Rømer

Randers FC's balancespiller dominerede stort i sine 65 minutter på banen. Var involveret i to mål, og stod stærkt i både spillet med og uden bold. Et omdrejningspunkt i presspillet og stærk i spillet omkring andenbolde.

7 Saba Lobjanidze

Georgieren var endelig tilbage i startopstillingen efter en længere skadespause, og han sprudlede det første kvarter, hvor han også eksekverede et straffespark. Hele tiden et aktiv i offensiven, men mindre iøjnefaldende efter pausen.

4 Marvin Egho

Lidt for mange bolde smuttede fra østrigeren, som også havde nogle dueller, der ikke fik den nødvendige power. Han var med i scoringen til 2-0, men det endte uforløst for mange gange.

7 Emil Riis

Angriberen var tilbage i startopstillingen efter at være sat af mod Silkeborg, og han kvitterede med et flot mål til 2-0. Der blev hældt et par bolde væk, men han var engageret i presset og havde en flot tredjesidste fod på målet til 3-0.

4 Johnny Thomsen

Indskiftet efter 67 minutter på højre kant. Ikke det store væsen, men arbejdsindsatsen fejlede ikke noget.

UB Mathias Nielsen

Indskiftet i det 72. minut.

UB Alhaji Kamara

Indskiftet efter 83 minutter.

Karakterskalaen

12 = Landsholdsklasse

10 = Fremragende

7 = Stærk indsats

4 = Godkendt

02 = Under niveau

00 = Meget svag

-03 = Uacceptabel præstation

UB = Har ikke spillet nok tid til bedømmelse

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Billeder og reportage fra premieresejr i Hornbæk: Dobbelte målscorere, cheftrænere i aktion og en kandidat til årets mål

Randers

Overhaling gik helt galt

Annonce