Annonce
Randers FC

Karakterer fra nedturen i Silkeborg: Højt at flyve, dybt at falde

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers FC-spillerne høstede fine karakterer i opgøret mod Sønderjyske, men mange landede med et brag søndag eftermiddag i Silkeborg. Læs Amtsavisens karakterer fra nedturen i Silkeborg her.
Annonce

Silkeborg: Randers FC skulle have taget et stort skridt mod at overvintre i top 6 søndag eftermiddag i Silkeborg, men de endte med at blive det første hold til at tabe på JYSK Park i denne sæson.

Kampen endte 2-1 til silkeborgenserne, hvor for mange leverede under niveau.

Læs karaktererne fra opgøret her:

Annonce

4 Patrik Carlgren

Svenskeren skulle have revet noget helt ekstraordinært op, hvis han skulle have forhindret scoringerne. Havde par gode aktioner i feltet og et par fine redninger efter pausen.

Annonce

4 Björn Kopplin

Tyskeren blev spillet rundt om nogle gange det første kvarter, som også førte til en scoring. Han fik dog spillet sig op og vandt nogle vigtige dueller på kritiske tidspunkter.

Annonce

02 Simon Piesinger

Så ikke for godt ud ved hjemmeholdets første mål, hvor hans forsøg på at cleare et indlæg endte med at lægge bolden til rette for Nicolai Vallys. Duelspillet var okay, men boldene frem i banen manglede kvalitet.

Annonce

02 Mathias Nielsen

Så ikke altid ud til at være i kontrol, men han fik alligevel reddet kastanjerne ud af ilden en del gange. Han haltede efter i nogle direkte dueller kort efter pausen og virkede ikke helt afstemt med Erik Marxen.

Annonce

4 Erik Marxen

Anføreren var igen foretrukket på venstre back, hvor fra han blev spillet rundt om nogle gange, som dog ikke endte med at koste. Fortjente ros for at slå skarpe dødbolde igennem hele opgøret.

Annonce

4 Mikkel Kallesøe

Han kom rigtig godt fra land med et par gode aktioner i begge retninger, men endte med en mere anonym tilværelse. Han havde dog stor ære i, at Björn Kopplin også fremstod godt defensivt efter pausen.

Annonce

4 André Rømer

Rømer leverede en rigtig god første halvleg med god ro på bolden, et fint antal andenbolde og styring i presset. Efter pausen mistede han grebet og løb for meget efter. Han faldt med resten af holdet.

UB Frederik Lauenborg

Gik allerede ud efter ti minutter, da han havde banket hovedet sammen med hjemmeholdets Nicolai Vallys. Cheftræner Thomas Thomasberg kaldte ham yderst tvivlsom til næste weekends kamp mod Esbjerg efter opgøret.

02 Tosin Kehinde

Fik en udmærket begyndelse med et par fine løb med bolden og en afslutning inden for målrammen, men han faldt hurtigt ud af kampen, og i pausen blev han erstattet af Saba Lobjanidze.

00 Marvin Egho

Østrigeren var meget sjældent involveret, og der var for mange situationer, som var for sløset. Virkede ikke så initiativrig i presset som vanligt og kunne ligeså godt være blevet taget fra banen i stedet for Alhaji Kamara.

02 Alhaji Kamara

Han kom frem til et par halve muligheder og viste en håndfuld gange, at fysikken let rækker til at tage bolden til sig og spille den videre. Men han havde fronten for lidt mod mål og blev pillet ud i anden halvleg.

4 Vito Hammershøy-Mistrati

Scorede et rigtig flot mål blot ti minutter efter sin entré, men presspillet sad til gengæld ikke i skabet. Han kom for ofte ud af organisationen og løb rigtig meget efter det rødklædte hjemmehold efter pausen.

02 Saba Lobjanidze

Indskiftet i pausen i stedet for Tosin Kehinde, men han blev ikke det es, som man kunne håbe. Han glimtede en enkelt gang, da han efter 77 minutter trak ind i banen og sendte et skud på stolpen.

UB Emil Riis

Indskiftet efter 73 minutter i stedet for Alhaji Kamara.

Karakterskalaen

12 = Landsholdsklasse

10 = Fremragende

7 = Stærk indsats

4 = Godkendt

02 = Under niveau

00 = Meget svag

-03 = Uacceptabel præstation

UB = Har ikke spillet nok tid til bedømmelse

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Henrik Knudsen efter selvmord i Elvis-familie: I den verden er der kun en ting, der tæller. Succes

Annonce