Annonce
Randers FC

Karakterer fra pokalskuffelse: Bedste mand blev skiftet ud i pausen

Stephen Odey fremtvang et straffespark, men har fortsat ikke scoret siden sidst i oktober. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Randers FC kæmpede i den grad med at finde niveau mod OB i den første kvartfinale, som blev tabt 0-2 hjemme på Cepheus Park. Se Randers Amtsavis' bedømmelse af spillerne her.

Karakterskalaen

6 = Helt suveræn

5 = Fremragende

4 = God

3 = Godkendt

2 = Under niveau

1 = For ringe

0 = Dumpet

Uden for bedømmelse = Spillere med mindre end 25 minutter på banen.3 Patrik Carlgren

På de bedste dage napper han Bashkim Kadriis føringsmål, men det er svært at klandre keeperen for noget. Han gjorde, hvad han kunne for at råbe et usammenhængende og sløvt mandskab op undervejs.

3 Mikkel Kallesøe

Bedste offensive kort for Randers FC i første halvleg, hvor han igen og igen viste sin efterhånden veludviklede næse for at tage de rette løb og slå gode indlæg. Han måtte dog lade sig udskifte i pausen med en slagskade.

1 Simon Piesinger

Østrigeren har spillet på et tårnhøjt niveau hele efteråret, men det var forduftet i kulden. Vendingerne var langsommere end en færge, mens timingen for ofte var en by i Rusland. Det kostede dyrt undervejs.

3 Jesper Lauridsen

Venstrebacken vikarierede i midterforsvaret for en skadet Erik Marxen, og det gjorde han ganske fornuftigt. Der blev spillet simpelt, men det var der også brug for ved siden af en usikker Piesinger.

3 Oliver Bundgaard

Holdt sig ude af problemer mod en udfordrende Sabbi og fik samtidig skabt noget uro frem i banen. Må dog ærgre sig over sin clearing ved OB's anden scoring, men han spillede med en imponerende uimponerethed taget kampens betydning i betragtning.

1 Tosin Kehinde

Tryller gerne, men for ofte er det bolden og ikke forsvaret, der forsvinder. Brændte derudover et straffespark samt en kæmpe mulighed, og understregede på den vis endnu engang, at slutproduktet fortsat ikke er til mere end Randers FC.

2 Vito Hammershøy-Mistrati

De kreative indspark dukkede op i glimt, men set over hele kampen, fik profilen alt for lidt ud af det. Det blev også en kamp, hvor der skulle bruges mange kræfter i at lukke huller centralt.

2 Lasse Berg Johnsen

Var overraskende meget uvenner med bolden i starten, hvor fysikken i duellerne heller ikke stod distancen. Det blev bedre, men han indtog på ingen måde den chefrolle, som Cepheus Park er vant til at se fra  den norske juvel.

2 Jakob Ankersen

Kantspilleren var en af de få på midtbanen, som faktisk fik afviklet sine aktioner. Kvaliteten var der bare ikke - ligesom samspillet med frontløberne ligeledes haltede.

1 Alhaji Kamara

Kommer til at have mareridt over de to kæmpe direktører, som han fyrer over mål. Det er chancer, den så målfarlige angriber normalt sparker ind, og det overskygger totalt, at han faktisk deltog okay som opspilsstation.

2 Stephen Odey

Angriberen er nu gået fra banen fem kampe i træk uden scoring, men han fik da skabt lidt rav i den med gode løb og fremprovokerede også et straffespark. Niveauet er dog slet ikke i nærheden af det, han viste i starten.

3 Tobias Klysner

Afløste en skadet Kallesøe på backen ved sidebyttet. Det løste han med stor påpasselighed defensivt, men forsigtigheden betød også, at det aldrig blev farligt over midten.

2 Simon Tibbling

Svenskeren var en af de få offensive kort fra bænken, men det var alt andet end x-faktor. Jo, småspillet var fint, men hver gang, det kunne blive farligt, manglede eksekveringen.

3 Nicolai Brock-Madsen

Kom ind for at tiltrække noget opmærksomhed med sin fysik, hvilket lykkedes, men de rosende ord bliver også ved arbejdsindsatsen. Chancer kom han ikke til, men det gjaldt hele holdet i den periode, han var på banen.

Udenfor bedømmelse

Filip Bundgaard (84.) og Vincent Onovo (84.).

Annonce
Randers For abonnenter

Endnu en myndighed kritiserer specialtilbud: Rod i instrukser, journaler og medicinhåndtering er til fare for patienternes sikkerhed

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Mæglere ser lys fremtid for Randers: - Befolkningstilvækst er et godt salgsargument, så væksten bliver selvforstærkende

Randers For abonnenter

Så er den gal igen: Slagter fortsætter med at sælge kød, selv om hans butik er lukket af myndighederne

Randers FC

Snart går jagten på de sidste billetter til Leicester-braget ind: - Det overstiger langt, hvad vi oplever mod AGF eller Brøndby

Debat For abonnenter

Her tænker man kun på penge og ikke anstændighed: Derfor er Facebook ikke et medie

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Leder For abonnenter

Skidt og skrald: Sådan skaber vi et større Randers ved en lille indsats

Kultur

Dronningens liv dramatiseres: Ny musical hylder Margrethe

Randers For abonnenter

Nangcy oplever en strøm af fremmede i hjemmet: Alle undrer sig over det store gennemtræk af personale

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Randers For abonnenter

Randers fik ingen puljepenge, men: Formand er klar til at kæmpe for mindre teams i hjemmeplejen

Randers For abonnenter

Jacob er ikke som de fleste. Han samler det skrald, vi andre smider overalt – også de brugte mundbind

Randers

Mølballe har købt polstermøbel-fabrik: - Det er et nyt ben i vores produktion, men det har alt andet også været engang

Annonce