Annonce
Randers FC

Karakterer fra topbraget på Cepheus Park: Vi har ikke set noget lignende siden Mikael Ishak

Patrik Carlgren når ikke helt ud til afslutningen fra Raphael Onyedika ved målet til 0-1. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Her kan du læse karakterer og bedømmelser fra avisens udsendte til topopgøret mellem Randers FC og FC Midtjylland, som endte med sejr til gæsterne på 3-1.

Karakterskalaen

6 = Helt suveræn

5 = Fremragende

4 = God

3 = Godkendt

2 = Under niveau

1 = For ringe

0 = Dumpet

Uden for bedømmelse = Spillere med mindre end 25 minutter på banen.

1 Patrik Carlgren

Usædvanlig dårlig dag, hvor han særligt ved det andet mål lavede en stor fejl ved ikke at lukke forreste stolpe ned. Igangsætningerne var også af svingende kvalitet. Havde dog også et par gode redninger, som gør, at karakteren ikke er helt i bund. 

3 Mikkel Kallesøe

Defensivt lukkede han klart bedre af end Bundgaard i modsatte side, men han kom sjældent dybt nok ned bag FCM-forsvaret til at kunne slå de farlige indlæg. 

3 Simon Piesinger

Så lidt kluntet ud ved målet til 1-3, men ellers endnu en godkendt indsats, hvor han blandt andet med en perle af en lang bold serverede en friløber til indskiftede Kamara, som burde have scoret til 2-3.

3 Erik Marxen

Vigtigt for Randers FC at have anføreren tilbage på banen, og han slap da også hæderligt fra opgøret, hvor han dog burde have fået mere ud af en god hovedstødschance i kampens indledning. 

3 Oliver Bundgaard

Satte med oplægget til scoringen en streg under, at han offensivt er truppens bedste back. Defensivt blev det dog for passivt i flere situationer. 

3 Tosin Kehinde

Når han satte fart, var han den spiller, som gjorde mest ondt på FCM-defensiven, men det skete bare for sjældent. Havde slet ikke samme aftryk som gæsternes offensive individualister. 

3 Lasse Berg

Var måske ikke så overbevisende, som han plejer, men kom også til at skulle dække et for stort område på en midtbane, hvor han var eneste defensive anker over for gæsternes eksplosive folk. 

3 Vito Hammershøy-Mistrati

Han løb sine kilometer, men havde det svært over for gæsternes fysisk stærkere midtbane. Når han spiller den centrale midtbane, kommer han heller ikke så ofte op omkring feltet, hvor han har sin største styrke. 

2 Jakob Ankersen

Var i gode kombinationer med Oliver Bundgaard med til at skabe målet til 1-2, men ellers var der for mange gange, hvor han smed bolden væk med upræcise aktioner. 

4 Stephen Odey

Virkede en smule overtændt og lykkedes ikke med alle sine aktioner. Men når det kommer til afslutningsfærdigheder, har man ikke set noget lignende i Randers siden Mikael Ishak.

2 Nicolai Brock-Madsen

I modsætning til de seneste kampe kom han op imod forsvarere, som fuldt ud var i stand til at matche ham fysisk. Blev tørret i eget felt ved målet til 0-2, der var et eksempel på, at det ikke altid går godt, når angriberne skal ned og hjælpe til i egne rækker. 

Uden for bedømmelse

Alhaji Kamara (ind 66.), Tobias Klysner (ind 71.), Jesper Lauridsen (ind 71.), Björn Kopplin (78.), Frederik Lauenborg 78.)

Annonce
Randers For abonnenter

Guide til køb af juletræet: Her kan du få gode ideer, hvis du er på jagt efter julens populære grantræ

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Opdateret: Broslagsmål endte med at skille Kjærsgaard fra de konservative - dermed er det også et farvel til vigtige poster

Leder For abonnenter

Jammerlig snerydning i Randers: Hvorfor skal vi stadig skøjte rundt og sætte liv og lemmer på spil?

Randers

VIA-elev fremviste falsk coronapas i undervisningen: Så bankede politiet på hendes dør

Randers

Betonblokkene lå spredt ud over E45: Spentrup-chaufførs lastbil mistede al strøm og forårsagede omfattende uheld

Regeringen beder ikke andre om at forsøge at genskabe sms'er

Randers For abonnenter

Heidi døde af en blodprop i hjertet i 2009, men blev genoplivet: Hun fik 12 ekstra år at leve i

Erhverv

Jeanne glæder sig til at hente sit nyeste køb hjem fra grænsen: En lyserød truckerdrøm er gået i opfyldelse

Randers

Flytning af lyntestcenter i Randers skaber jubel blandt podere: Rykker ind i varmen på Falckstationen

Boligsalget slår sidste år flere uger inden årsskiftet

Randers

Politisk julebombe: Christina Kjærsgaard forlader Konservative og bliver byrådsmedlem for Østbroen

Randers For abonnenter

Rutineret vognmand om for dårlig snerydning: - Det er Randers Kommune, der vil spare penge

Randers

Julemænd på motorcykler mødt af smil og vink: Se videoen af de festlige fyre, som spredte glæde og larm på regionshospitalet

Annonce