Annonce
Østjylland

Karpenhøj Naturcenter har fået ny formand

Søren Valbak lykønskes af borgmester Ole Bollesen efter udpegningen af ham som ny formand for Karpenhøj Naturcenter. Pressebillede

Karpenhøj: Søren Valbak, der tidligere har været direktør i både Syddjurs Kommune og Nuup Kommunia i Grønland, bliver ny formand for Karpenhøj Naturcenter.

Efter en årrække i Grønland har Søren Valbak fungeret som projektchef og har blandt andet været Syddjurs Kommunes hånd i det store projekt omkring Maltfabrikken. Søren Valbak pensioneres fra sin stilling i Syddjurs kommune 1. august.

- Det er oplagt, at vi ønsker at skabe en stabil ledelsessituation omkring Karpenhøj Naturcenter. Derfor er jeg tilfreds med at kunne præsentere Søren Valbak som ny formand. Han har stor ledelseserfaring og har også et stort kendskab til, hvordan man skaber det bedste ud af tværgående samarbejder, siger borgmester Ole Bollesen.

Den nye formand for bestyrelsen er udpeget frem til udgangen af 2020. Udpegningen af nye medlemmer følger en bestemt turnus, vedtaget af bestyrelsen, så Syddjurs Kommune nu skal udpege tre bestyrelsesmedlemmer frem til 31. december 2020, herunder bestyrelsesformand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce