Annonce
Sport

Kasper Høgh gik målamok i U19-ligaen

Freja vendte 1-4 til 4-4

Arkivfoto: Stine Larsen/Scanpix

Ilirjon Kalludra scorede to gange, da Freja kom tilbage i kampen og sikrede sig det ene point i det målrige opgør mod Viborg.

Freja fik en drømmestart, da Rasmus Hoelgaard scorede til 1-0 efter få minutter. Siden kom Viborg tilbage og scorede to gange.

Modgangen fortsatte for Freja i starten af anden halvleg, hvor Viborg scorede yderligere to gange.

20 minutter før tid fik gæsterne et rødt kort, der ændrede kampen. Først reducerede Nikolaj Erikslev til 2-4, og med to kasser på hovedstød i de sidste minutter sikrede Ilirjon Kalludra det ene point.

- Vi var overmatchet i store perioder af første halvleg, hvor tingerne ikke rigtig lykkedes, siger spillende Freja-træner Chris Sørensen.

- Ilirjon Kalludra gjorde en forskel, da han kom på banen i anden halvleg. Udover de to mål kom han frem til andre chancer.

- Det røde kort får kæmpe betydning. Jeg tror, at vi havde vundet kampen, hvis den havde varet fem minutter længere. Spillerne viste kæmpe moral og tro på tingene, sagde Freja-træneren.

Danmarksserien

Randers Freja - Viborg 4-4 (1-2)

Freja: Rasmus Hoelgaard, Nikolaj Erikslev og Ilirjon Kalludra 2.

Topscorer lavede fire mål

Randers Frejas talentfulde angriber har haft en forrygende sæson, hvilket også er blevet kronet med debut på Superligaholdet.

På U19-ligaholdet har Kasper Høgh været en af de største profiler, og lørdag eftermiddag gik det ud over Esbjerg.

Angriberen kom allerede på tavlen i kampens første minut, og på bare 25 minutter havde han scoret et hattrick og bragt Randers Freja på sejrskurs med en 3-0-føring.

Efter pausen gik gassen af ballonen for randrusianerne, hvilket førte til spænding. Pludselig scorede Esbjerg nemlig to mål på to minutter, og det gav anledning til stort pres mod Randers Frejas mål i den sidste halve time En udligning havde været et stort knæk for Randers Freja, men i overtiden kunne Per Sørensen og resten af holdet ånde lettet op.

Kasper Høgh skulle nemlig vise sig at blive randrusianernes helt store helt, for han lukkede og slukkede med sin fjerde scoring i kampen til slutresultatet 4-2. Med de imponerende fire scoringer kravlede Kasper Høgh op på førstepladsen på topscorerlisten med 18 mål i U17-ligaen i denne sæson.

U19-liga

Esbjerg - Randers Freja 2-4 (0-2)

Randers Freja: Kasper Høgh 4

Stor præstation gav point til Vorup

Vorup ydede en fremragende indsats på Ulvehøj mod Kolding IF men trods en føring på 3-1 måtte hjemmeholdet til sidst nøjes med det ene point.

Kim Vejrum sparkede Vorup foran direkte på frispark efter seks minutter. Daniel Rasmussen øgede føringen til 2-0, inden gæsterne fik reduceret til 1-2 lige inden pausen. Seks minutter før slutfløjt øgede Kim Vejrum til 3-1. Gæsterne scorede to gange i kampens sidste minutter til slutfacit 3-3.

- Jeg græder med det ene øje og smiler med det andet. Vi spillede noget af det bedste i sæsonen mod en stærk modstander som Koldings divisionsreserver, siger Vorup-træner Jan Iversen.

- Resultatet var fair. Det krævede, at vi spillede op til vores bedste for at matche dem Vi var trætte til sidst og manglede lige, at den sidste aflevering sad i skabet. Kim Vejrum var vores bedste spiller. Han skal ikke have mange chancer for at score og ydede en stor indsats i holdets interesse, sluttede Jan Iversen.

Jyllandsserien

Vorup - Kolding IF 3-3 (2-1)

Vorup: Kim Vejrum 2 og Daniel Rasmussen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Politiet: Flere indbrud gennem taget

Randers For abonnenter

Randers-chauffører vil have ansvaret for dyrenes helbred tilbage til landmænd: - Vi har ikke en chance

Danmark For abonnenter

Virksomhed er forberedt: Klar til at flytte produktion til England, hvis brexit-aftale falder

Annonce