Annonce
Randers

Kastede flasker og eder efter politiet: Støjende unge nægtede at forlade Justesens Plæne

Justesens Plæne er et populært opholdssted for randrusianere. Mandag blev det dog for meget af det gode. Arkivfoto: Randers Kommune

Opdateret: Politiet oplyser kort før klokken 11.30 tirsdag i sin døgnrapport, at i alt seks er blevet sigtet i forbindelse med sagen. 

Randers: Høj musik og råben kan være særdeles generende for især naboer, og det blev det også mandag aften omkring Justesens Plæne.

I hvert fald blev Østjyllands Politi tilkaldt kort før klokken 21, fordi en forsamling af unge mennesker holdt fest på stedet.

Annonce

Vagtchef Per Bennekov fra politikredsen siger tirsdag morgen, at en patrulje blev sendt til stedet for at dæmpe festen - det havde lidt den modsatte effekt.

- Da patruljen ankom, var gruppen ikke sådan helt indstillet på, at der skulle være ro, siger han.

Patruljen blev overdænget med alskens eder, trusler og sågar udsat for flaskekast.

Flere patruljer blev tilkaldt, og den øgede tilstedeværelse fik dæmpet gemytterne nok til, at seks personer kunne blive sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

- Man må ikke spille så højt og larme så meget, at det er generende for beboerne i området, siger vagtchefen.

De sigtede er mellem 16 og 21 år. En af de dem er desuden sigtet for vold mod tjenestemand - på grund af flaskekast. Ingen betjente blev dog ramt.

Politiet skriver i sin døgnrapport, at en enkelt desuden blev sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde, da han modsatte sig anholdelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Pres på testcentrene: Går efter at holde køen på maksimalt en halv time og der er flere podere på vej

Annonce