Annonce
Østjylland

Kastede kakao på møblerne og råbte ad politiet: Unge skabte uro i Blixens

Politiet måtte tilkaldes mandag, da en gruppe unge lavde ballade i caféen i Blixens på Karen Blixens Boulevard. Foto: Axel Schütt
Mandag eftermiddag måtte politiet rykke til det vestlige Aarhus, hvor en gruppe unge skabte uro i en café.
Annonce

AARHUS: Larm, uro og kakaokast.

Sådan lød meldingen til Østjyllands Politi mandag eftermiddag. En gruppe på cirka fem unge skabte nemlig uro ved caféen i stueetagen på det nye kontorhus i Brabrand, Blixens.

Klokken 16.32 kom anmeldelsen, og da politiet kort efter var fremme løb flere af de unge, som blandt andet havde kastet kakao på møblerne, fra stedet, mens nogle af dem råbte skældsord efter betjentene.

Det lykkedes poltiet at fange en 15-årig dreng, som blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, fortæller politiet i døgnrapporten.

Drengen blev efterfølgende kørt hjem til sine forældre, mens de sociale myndigheder blev underrettet, da han er under 18 år.

Det er ikke første gang, at politiet er kørt til det nye kontorhus på Karen Blixens Boulevard. I marts var bygningen ramt af massivt hærværk, da over 30 ruder blev smadret, hvilket efterlod en regning på op til 1,3 millioner kroner til kommunekassen. En sag der endte med, at to personer blev anholdt og sigtede, men begge siden gik fri på grund af manglende beviser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Fem ting vi lærte mod FC København: Afgørende angribere, stærk trup og fortsat tendens

Annonce