Annonce
Østjylland

Kathrine fra Grenaa bestiger Kilimanjaro til fordel for indlagte børn

Climb for Charity har eksisteret siden 2015 og har siden da budt på ture til både Mont Blanc og Kilimanjaro. Denne gang er Grenaa-kvinden Kathrine Nejmann Andreassen med på holdet. PR-foto
Kathrine Nejmann Andreassen bestiger sammen med 18 andre danskere Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, via initiativet Climb for Charity.

Grenaa: 13. september begiver et hold bestående af 19 personer sig afsted for at bestige Kilimanjaro. Med turen til Kilimanjaro skal Kathrine Nejmann Andreassen sammen med sit hold indsamle midler til Børneulykkesfonden og Legeheltene, der skal styrke motorikken og skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark.

Med sine 5895 meter er Kilimanjaro det højeste bjerg i Afrika, og det kræver både viljestyrke og udholdenhed at nå toppen af bjerget. Forinden turen har Kathrine Nejmann Andreassen derfor gennemgået et målrettet træningsprogram.

- Jeg har længe drømt om at prøve kræfter med Kilimanjaro på grund af den udfordring det giver mig fysisk og mentalt. At jeg nu får mulighed for det, samtidig med at jeg kan være med til at gøre en forskel for andre, som har brug for det - det gør det bare meget mere meningsfyldt. Når jeg når toppen til september, er det ikke kun for mig selv, det er også til fordel for de indlagte børn på de danske sygehuse og det bliver uden tvivl en ubeskrivelig følelse, fortæller Kathrine Nejmann Andreassen om sine bevæggrunde for turen.

Sponsorpenge til Legeheltene

Deltagernes indsamling til Børneulykkesfonden og Legeheltene foregår blandt andet via en velgørenhedsauktion og sponsorater fra virksomheder. Derudover er det muligt for venner, familie og virksomheder at blive "højdemetersponsor" ved at donere et beløb for hver højdemeter, som Kathrine Nejmann Andreassen bestiger.

Climb for Charity er et velgørenhedsinitiativ, som kombinerer træning, eventyrlyst og fællesskab med at gøre en forskel.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce