Annonce
112

Kending taget med ni oksemørbrad fra Bilka i bagagerummet: Varetægtsfængslet i fire uger

Arkivfoto: Daniel Bach Nielsen

Randers/Hinnerup: Torsdag aften fattede en patrulje fra Østjyllands Politi mistanke til en bil med en kvinde og en mand, som kom kørende på Skanderborgvej i Viby. Bilen blev standset, og da kvinden, som kørte bilen, virkede påvirket og var frakendt kørekortet, blev hun anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret.

På sig havde hun en ulovlig peberspray, og det fik betjentene til at sigte hende for overtrædelse af våbenloven og ransage bilen. I bagagerummet lå ni oksemørbrad, seks pakker barbergrej, seks flasker sprut og 31 flasker creme. Da kvinden har flere domme og verserende sager om butikstyveri, blev hun og den 51-årige sigtet for butikstyveri, og de erkendte efterfølgende at havde stjålet varerne i Hinnerup og Randers.

Østjyllands Politi fremstillede fredag klokken 13.00 en 41-årig kvinde i grundlovsforhør i Retten i Randers. Hun sigtes for, sammen med den 51-årige mand, at have stjålet varer i SuperBrugsen i Hinnerup og Bilka i Randers for næsten 10.000 kroner. Manden blev dog løsladt efter endt afhøring, mens kvinden, på grund af sine tidligere domme, blev fremstillet alene.

Grundlovsforhøret endte med en varetægtsfængsling i fire uger, som den 41-årige kvinde accepterede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Politi advarer om risiko for akvaplaning efter uheld på østjysk motorvej: Det er meget farligt

Østjylland

Vand oversvømmer kørebanen på E45: Kraftige opbremsninger giver farlige situationer

Annonce