Annonce
Østjylland

Kendt århusiansk galleri flytter til København

14. september er sidste dag for Galleri MøllerWitt i Christiansgade i Aarhus. Den nye adresse er i Bredgade i København. Pr-foto
MøllerWitt
Annonce

AARHUS: Det mangeårige århusianske Galleri MøllerWitt flytter til København.

- Flytningen sker i forventning om at få lidt mere ro omkring familien, fordi alle øvrige familiemedlemmer bor i og omkring København, siger Lars Møller Witt, der har drevet galleriet siden 1992.

En soloudstilling med kunstneren Morten Buch kan ses til 10. september i galleriet i Christiansgade 18, og 14. september åbner MøllerWitt på den nye adresse Bredgade 67 i København.

Christiansgade 18 har været adressen siden 2011, og før da lå galleriet næsten 15 år i Vestergade. I Christiansgade ligger galleriet tæt på både kunstmuseet Aros og Kunsthal Aarhus, der er genbo.

I november 2017 var der stor opmærksomhed omkring galleriet, fordi den norske dronning Sonja udstillede egne værker samt nogle, hun havde lavet sammen med kunstneren Magne Furuholmen. Han er uden for Norge mest kendt som keyboardspiller og en af sangskriverne i den norske popgruppe "a-ha", der er kendt for store internationale hits som "Take On me" og "The Sun Always Shine On Tv".

Lars Møller Witt har også stor erfaring med integrering af kunst i private og offentlige virksomheder i "GMW Udsmykning". Her arbejder han sammen med mag.art. i kunsthistorie Lone Schubert.

Flytningen

14. september er sidste dag for Galleri MøllerWitt i Aarhus. Den nye adresse er Bredgade 67 i København.

Dronning Sonja af Norge og Magne Furuholmen udstillede i galleri MøllerWitt i 2017. Foto: Bo Amstrup/Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce