Annonce
Randers

Kendt ansigt bag disken i ny slagterbutik på Ved Volden

Skiltet er flyttet med fra Vestergade, men der kommer et nyt inden længe, der afspejler navneændringen. Foto: Lasse Kristoffersen
Randers Slagter har åbnet i butikken, Ved Volden 2, der tidligere husede JS Asian Shop. I butikken kan man møde Abdellatif Al-Halabi, som tidligere har drevet Randers Slagteren i Vestergade.

Randers: De første stykker kød er landet i køledisken, og kunderne har allerede fundet den nye placering på Ved Volden.

- Vi ligger helt sikkert bedre her, siger Abdellatif Al-Halabi. Han havde Randers Slagteren i Vestergade, og det er også ham, som kunderne ofte kommer til at se her.

Randers Slagter sælger både til andre slagterbutikker rundt om i Jylland, til pizzarier og restauranter. Og så selvfølgelig til alle kunderne, der kommer i butikken.

Annonce

Det er især tilgængeligheden, der er en fordel på Ved Volden.

- Det var meget svært at parkere i Vestergade. Her er der plads til alle, siger Abdellatif Al-Halabi.

Den nye butik har desuden et kølerum, der er dobbelt så stort.

Ansat i stedet for ejer

Abdellatif Al-Halabi ejede slagterbutikken i Vestergade. Her, Ved Volden 2, er han ansat hos slagter Mohammad Al Hammoud.

- Jeg har en 11-årig datter med handikap, der sidder i kørestol, så jeg har brug noget noget mere tid sammen med familien, fortæller Abdellatif Al-Halabi.

Han har i en årrække drevet sandwichbutikken Pick It Up, og inden da havde han slagterforretninger i Bazar Vest i Aarhus og i Hasle.

Det juridiske navn på firmaet er Randers Halal Slagter, men indtil videre er planen, at butikken kommer til at hedde Randers Slagter.

- Folk er lidt bange for halal. Og mine kunder ved jo godt, at det er halal. Så jeg tror, vi ender med at hedde Randers Slagter, siger Abdellatif Al-Halab, der dermed kører videre med sit kendte navn dog uden endelsen.

Annonce

Kød bliver dyrere

Den første uge af åbningen har kunderne måttet undvære lammekødet hos Randers Slagter. Og sådan vil det være et par dage endnu.

Det er nemlig ekstremt svært at få leveret kød. Ikke bare i Danmark, men over store dele af verden. Og det på trods af, at kødet ikke skal transporteres så langt, som det skal mange andre steder. her føres udelukkende dansk kød.

Men vi skal vænne os til, at kød bliver dyrere.

- Lige nu er der kaos i hele Europa. Alt bliver dyrere. Men vi er selvfølgelig stadig langt billigere, end de fleste, siger Abdellatif Al-Halabi med et stort smil.

Annonce
Randers For abonnenter

Mæglere ser lys fremtid for Randers: - Befolkningstilvækst er et godt salgsargument, så væksten bliver selvforstærkende

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Så er den gal igen: Slagter fortsætter med at sælge kød, selv om hans butik er lukket af myndighederne

Randers For abonnenter

Randers fik ingen puljepenge, men: Formand er klar til at kæmpe for mindre teams i hjemmeplejen

Randers FC

Snart går jagten på de sidste billetter til Leicester-braget ind: - Det overstiger langt, hvad vi oplever mod AGF eller Brøndby

Debat For abonnenter

Her tænker man kun på penge og ikke anstændighed: Derfor er Facebook ikke et medie

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Leder For abonnenter

Skidt og skrald: Sådan skaber vi et større Randers ved en lille indsats

Kultur

Dronningens liv dramatiseres: Ny musical hylder Margrethe

Randers For abonnenter

Nangcy oplever en strøm af fremmede i hjemmet: Alle undrer sig over det store gennemtræk af personale

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Randers For abonnenter

Jacob er ikke som de fleste. Han samler det skrald, vi andre smider overalt – også de brugte mundbind

Leder For abonnenter

Bussen mellem Randers og Aarhus: Et skridt i en rigtig retning, men Midttrafik er på ingen måde i mål

Randers

Mølballe har købt polstermøbel-fabrik: - Det er et nyt ben i vores produktion, men det har alt andet også været engang

Annonce