Annonce
Navne

Kendt ansigt hos Danbolig Hobro - Mariager

Julie Tromborg Jensen. Pressefoto

Der er travlt hos Danbolig, byens nye mægler, der derfor opruster med endnu en medarbejder.

Julie Tromborg Jensen kommer fra mangeårig ansættelse hos en anden lokal ejendomsmægler og har arbejdet i branchen i mere end 10 år. Julie er 32 år og bor privat i Hørby Skoleby med sin kæreste Oskar og deres børn.

- Vi har et ønske om at være områdets foretrukne ejendomsmægler. Et led i dette er at sikre sig en tillidsvækkende og engageret sagskoordinator. Det mener vi at have gjort med Julie, der har mange års erfaring med sagsbehandling og servicering af købere og sælgere. Vi har forsøgt at få Julie med på holdet i en længere periode, da vi har haft rigtig travlt siden opstarten i september, siger Steffen Maagaard Nielsen, medindehaver af Danbolig Hobro - Mariager, som nu mener at have fået tilknyttet ”Mariagerfjords bedste sagskoordinator”.

Annonce

Medindehaveren fortsætter:

- Selv om tiderne går mod mere online selvbetjening, oplever vi helt afgjort, at vores kunder gerne vil hjælpes og have en kompetent personlig betjening. Køb og salg af fast ejendom er trods alt en af de største private investeringer, vi som mennesker laver i vores liv, siger Steffen Maagaard Nielsen, medindehaver af Danbolig Hobro - Mariager.

Julie Tromborg Jensen er den fjerde medarbejder hos Danbolig Hobro – Mariager, der, udover hende, nu tæller to ejendomsmæglere og en trainee.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Fornem pris til Øster Tørslev-dreng

Randers FC For abonnenter

Randers FC sender Høgh videre med blandede følelser: Sportsdirektør har flere typer i spil som potentiel erstatning

Sport For abonnenter

Aktivitetscenter Tirsdalen skaber glæde i Kristrup: Nu skal der pustes nyt liv i det oprindelige millionprojekt

Randers

Lørdagens coronatal lokalt: Smittetallet er steget i Favrskov og Mariagerfjord

Annonce