x
Annonce
Norddjurs

Kim Christiansen står bag ny valgsang for DF: Hør den her

Kim Christiansen har skrevet valgsangen "Vi elsker Danmark" for Dansk Folkeparti. Tidligere har han også kreeret DF-valgsangene "Her fra min verden går" fra folketingsvalget i 2011 og "Tryghed og tillid" fra valget i 2015. Her ses han, da han deltog i DK4's talentkonkurrence Dansktop Talent 2017. Arkivfoto: DK4
Dansk Folkepartis transportordfører og huspoet, Kim Christiansen, har for tredje valgkamp i træk udsendt en sang, som skal være med til at promovere partiet.

Djursland: Han gjorde det i 2011 og igen i 2015, og nu har DF's transportordfører Kim Christiansen for tredje valgkamp i træk lavet et musikalsk valgudspil på vegne af sit parti. Nemlig en valgsang, som i vaskeægte DF-ånd har fået titlen "Vi elsker Danmark".

- Jeg er både glad og beæret over, at partiet endnu engang har haft bud efter mig, siger Kim Christiansen om den nye sang, som han selv har stået for at skrive, producere og ikke mindst synge.

Ved de tidligere valgkampe har Dansk Folkeparti også fået lavet en musikvideo til sangen. Men det har man undladt her i 2019.

- Vi har simpelthen ikke haft tiden til at lave en musikvideo i år. Derfor må sangen denne gang stå alene, siger Kim Christiansen, som håber, at sangen alligevel vil blive godt modtaget.

Annonce
 

Fokus på fædrelandet

Selve valgsangen består af to vers og et omkvæd.

Den indledes først med el-guitar og trommespil, indtil DF's transportordførers røst tager over med sangens første vers:

- Går en tur i parken, ser på livets gang, nyder solens varme og fuglenes sang. Går en tur på stranden, mærker vindens sus, lytter til mågen skriger, bølgernes brus, lyder det fra den garvede politiker og Dansktop-sanger.

Herefter kommer omkvædet, hvor Dansk Folkepartis valgslogan proklameres:

- Vi elsker Danmark, fordi det er vort fædreland. Vi elsker Danmark, det skal vi sammen passe på.

Den nye sang er blevet udgivet på CD, ligesom det ifølge Kim Christiansen vil blive muligt at downloade den nye sang en af de kommende dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Region

69 coronapatienter er nu indlagt på midtjyske sygehuse - 24 på intensivafsnit

Annonce