x
Annonce
112

Kim Christiansen om trusler mod sin restaurant: Kunderne har taget det pænt

En 59-årig mand fra Aalborg har erkendt at have ringet og truet Dansk Folkepartis folketingsmedlem Kim Christiansen. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Nordjyllands Politi har anholdt og sigtet en 59-årig mand for at komme med trusler mod restaurant A’Porta, der ejes af folketingspolitikeren Kim Christiansen.

Mariager: Nordjyllands Politi skred mandag 29. april til anholdelse af en 59-årig mand fra Aalborg-området. Det skete som led i en sag om trusler mod Mariager-restaurationen A'Porta, som ejes af Dansk Folkepartis transportordfører, Kim Christiansen og dennes hustru, Pia Adelsteen.

Ifølge Frank Olsen, der er vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, blev trusselssagen anmeldt fredag 26. april.

Her havde en ukendt mand kort før frokosttid ringet til Kim Christiansens folketingstelefon og var kommet med forholdsvis ukonkrete trusler mod A’Porta.

- Der blev truet med, at der ville ske forfærdelige ting med restauranten. Men truslerne var ikke så konkrete, og derfor besluttede vi at skærpe vores tilstedeværelse ved A’Porta i Mariager, mens vi gik i gang med efterforskningen af sagen, siger Frank Olsen.

Annonce

Sigtelse vækker lettelse

Det var på baggrund af efterforskningen, at betjente mandag rykkede ud til en adresse i Aalborg-området og anholdt en 59-årig mand.

- Vi kan bekræfte, at vi har sigtet manden for trusler, som han har erkendt, og at han er løsladt efter endt afhøring, siger Frank Olsen og slår fast, at sagen dermed er færdigefterforsket af politiet.

Anholdelsen og sigtelsen af den 59-årige mand vækker lettelse hos Kim Christiansen.

- Når man modtager sådan et opkald, så ved man jo aldrig rigtig, hvad der ligger bag. Men nu hvor det står klart, hvem gerningsmanden var, så har jeg heldigvis ikke længere nogen grund til at gå og kigge mig over skulderen, siger DF'eren.

Samtidig glæder han sig over, at politiet efter anholdelsen af den 59-årige mand har sat en stopper for sin skærpede tilstedeværelse på A’Porta i Mariager.

- Det er jo træls, at det skal være nødvendigt med politi sådan et sted. Men heldigvis har kunderne taget betjentenes tilstedeværelse pænt, siger Kim Christiansen.

Trusselssagen er nu sendt videre til Anklagemyndigheden, som skal beslutte, hvordan det retslige efterspil skal foregå.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

En lykkestund midt i tristessen: Solskin og sang gav smil på læberne

Randers HK For abonnenter

5 hurtige til ny Randers HK-spiller: - Traditionerne gør det kun mere spændende

Annonce