Annonce
Sport

Kirkely måtte træffe en hurtig beslutning

<p>Ulrik Kirkely (til højre) skal styre Randers HK-holdet onsdag mod HC Odense. Arkivfoto: Scanpix</p>

Den nye Randers HK-træner blev kontaktet henover weekenden. Hans opgave bliver at sende holdet i DM-slutspillet.

Kravet til den nye Randers HK-træner Ulrik Kirkely er ikke til at tage fejl af. Han skal i de sidste fire kampe i grundspillet samle point nok sammen til, at holdet kommer blandt de seks hold i DM-slutspillet.

»Det er en opgave, jeg glæder mig rigtig meget til. Holdet har netop fået en fin sejr i Polen, og nu skal vi se, om vi kan få bygget videre på det. Randers har igennem de seneste sæsoner fået bygget sig op til at være en god håndboldkub, som har leveret på et rigtig højt niveau. Det var en spændende mulighed for mig at blive en del af det,« siger Ulrik Kirkely.

Han træner i dag for første gang med holdet, og allerede onsdag gælder det den ultratvigtige hjemmekamp mod HC Odense. Derfor skal man ikke forvente revolutioner fra Ulrik Kirkely.

Annonce

»Jeg tror, det handler om, at jeg lige stikker en finger i jorden og får talt med spillerne, og så skal vi have styr på og rettet nogle få ting til i træningen, så vi kan få skabt et godt grundlag til kampen mod HC Odense. Men elllers er det jo ikke kun mig, men også spillere, som skal ind at levere. Det handler om at se fremad og så ellers komme ud og give den en skalle på banen,« siger Ulrik Kirkely.

Det er kun godt en måned siden, at han blev opsagt af Dansk Håndbold Forbund, hvor han havde været assistent for den fyrede landstræner Jan Pytlick. Henover weekenden mødtes han så med Randers HK-formand Peter Møller Lassen for at lave en aftale.

»Jeg blev kontaktet i løbet af weekenden, så det er gået hurtigt. Men det er nogle gange den præmis, der er, når man er håndboldtræner. Så skal man være klar til at træffe nogle hurtige beslutninger, og jeg har heldigvis en god familie, som bakker mig op, og jeg glæder mig til at komme i gang,« siger den 43-årige træner, der er bosiddende i Svendborg.

»Hvilken målsætning har klubben sat op for dig?«

»Det er klart, at vi i første omgang går benhårdt efter at komme i DM-slutspillet. Og så kigger vi på, hvem vi måtte komme til at møde i en kvartfinale. Det har vist sig at være en meget tæt liga, så det er meget svært at spå om, hvad vi kan opnå. Men holdet har allerede vist, at de kan slå nogle af top 3-holdene i ligaen, så alt kan ske. Randers råder over et rigtig godt og spændende hold,« siger Ulrik Kirkely.

Ulrik Kirkely har tidligere været herrelandstræner i Bahrain og Saudi Arabien. Hans erfaring med den danske kvindeliga strækker sig til fire måneder i KIF Vejen, som han forlod i november 2011 for at tage til Saudi Arabien.

Annonce
Randers For abonnenter

Heidi døde af en blodprop i hjertet i 2009, men blev genoplivet: Hun fik 12 ekstra år at leve i

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Virksomhedsejer rødglødende over gammel sne og is på vejene: - Det virker som om, kommunen bare lader stå til

Østjylland For abonnenter

Hash og kokain overhaler øl og vin:  Sprit er yt i trafikken - men narkoen breder sig

Randers

Brandvæsen er rykket ud til udslip: Gylle er løbet ud af tank

Sport

Ny alvorsuge venter Randers HK: Klubtoppen mødes til en ekstraordinær snak – plan A eller B?

For abonnenter

371 DSB-kunder tog toget mellem Esbjerg og Odense uden mundbind - det skulle de aldrig have gjort: Bekymret ansat beretter om magtesløst personale, snyd og stor forvirring

Leder For abonnenter

Jammerlig snerydning i Randers: Hvorfor skal vi stadig skøjte rundt og sætte liv og lemmer på spil?

Randers

Larmende tavshed fra Randers Kommune efter kritik af snerydning: Her er spørgsmålene, vi gerne ville have haft svar på

Randers

Gasregningen tog Gittes sidste penge til at gøre julen særlig: - Måske kan vi låne et juletræ af nogen, når det er dagen før?

Ekspert anbefaler nedlukning - lige nu: Omikron vil være dominerende inden nytår

Randers

Ufrivilligt skøjteløb på gangstier: Fodgængere falder på stribe

Randers For abonnenter

Rutineret vognmand om for dårlig snerydning: - Det er Randers Kommune, der vil spare penge

Randers

Fem dage efter snestormen er flere veje og stier stadig spejlglatte: Nu kræver politikerne indsatsen set efter i sømmene

Annonce