Annonce
Sport

Kirkely måtte træffe en hurtig beslutning

<p>Ulrik Kirkely (til højre) skal styre Randers HK-holdet onsdag mod HC Odense. Arkivfoto: Scanpix</p>

Den nye Randers HK-træner blev kontaktet henover weekenden. Hans opgave bliver at sende holdet i DM-slutspillet.

Kravet til den nye Randers HK-træner Ulrik Kirkely er ikke til at tage fejl af. Han skal i de sidste fire kampe i grundspillet samle point nok sammen til, at holdet kommer blandt de seks hold i DM-slutspillet.

»Det er en opgave, jeg glæder mig rigtig meget til. Holdet har netop fået en fin sejr i Polen, og nu skal vi se, om vi kan få bygget videre på det. Randers har igennem de seneste sæsoner fået bygget sig op til at være en god håndboldkub, som har leveret på et rigtig højt niveau. Det var en spændende mulighed for mig at blive en del af det,« siger Ulrik Kirkely.

Han træner i dag for første gang med holdet, og allerede onsdag gælder det den ultratvigtige hjemmekamp mod HC Odense. Derfor skal man ikke forvente revolutioner fra Ulrik Kirkely.

Annonce

»Jeg tror, det handler om, at jeg lige stikker en finger i jorden og får talt med spillerne, og så skal vi have styr på og rettet nogle få ting til i træningen, så vi kan få skabt et godt grundlag til kampen mod HC Odense. Men elllers er det jo ikke kun mig, men også spillere, som skal ind at levere. Det handler om at se fremad og så ellers komme ud og give den en skalle på banen,« siger Ulrik Kirkely.

Det er kun godt en måned siden, at han blev opsagt af Dansk Håndbold Forbund, hvor han havde været assistent for den fyrede landstræner Jan Pytlick. Henover weekenden mødtes han så med Randers HK-formand Peter Møller Lassen for at lave en aftale.

»Jeg blev kontaktet i løbet af weekenden, så det er gået hurtigt. Men det er nogle gange den præmis, der er, når man er håndboldtræner. Så skal man være klar til at træffe nogle hurtige beslutninger, og jeg har heldigvis en god familie, som bakker mig op, og jeg glæder mig til at komme i gang,« siger den 43-årige træner, der er bosiddende i Svendborg.

»Hvilken målsætning har klubben sat op for dig?«

»Det er klart, at vi i første omgang går benhårdt efter at komme i DM-slutspillet. Og så kigger vi på, hvem vi måtte komme til at møde i en kvartfinale. Det har vist sig at være en meget tæt liga, så det er meget svært at spå om, hvad vi kan opnå. Men holdet har allerede vist, at de kan slå nogle af top 3-holdene i ligaen, så alt kan ske. Randers råder over et rigtig godt og spændende hold,« siger Ulrik Kirkely.

Ulrik Kirkely har tidligere været herrelandstræner i Bahrain og Saudi Arabien. Hans erfaring med den danske kvindeliga strækker sig til fire måneder i KIF Vejen, som han forlod i november 2011 for at tage til Saudi Arabien.

Annonce
Randers

Tag kandidattesten her

Randers FC For abonnenter

AGF var statister i ny randrusiansk triumf: Dét sagde Randers FC-lejren efter sejren over rivalerne

Danmark

Søndagens coronatal: 1349 positive svar ud af 67.000 testede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Analyse: Derfor får Dansk Folkeparti to mandater i det nye byråd

Randers For abonnenter

Daniel og Mads springer ud i et verdenseventyr - det har kostet blod, sved, tårer og masser af mad

Østjylland

DF-politiker dømt for racistisk opslag på Facebook

Randers FC For abonnenter

Karakterer fra det østjyske derby: Let på hatten, Kronjylland!

Randers FC

Se videoanalysen og højdepunkterne: Randers FC er kongerne af Østjylland

Randers For abonnenter

Renés lystfiskermekka var allerede en succes, men corona-pandemien gav fra dag ét væksten et yderligere boost

Randers FC For abonnenter

Odey-aftale er øverst på sportsdirektørens to do-liste: Klubberne er enige – nu skal den 23-årige målmaskine og hans agent overbevises

Erhverv

Handskefabrikkens vilde udvikling: Randers er blevet til Rhanders og vil være Danmarks Gucci

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Randers

Antik og lopper i lange baner for første gang i den nye hal: Arena Randers bugnede af varer og folk

Randers For abonnenter

Fra kaptajn i skyerne til træ-transport i asfalthøjde: Da pilotjobbet røg, var Kresten ikke for fin til at slæbe kloakrør

Randers

Borger-opfordring til at der skal gå sport i det: Handl i Randers midtby, så den ikke går til grunde

Annonce