Annonce
Randers

Klar med et gastronomisk julemarked

Der er julemarked hos Cold Hand Winery, PR-foto

Randers: Der er julemarked hos Cold Hand Winery, Haversmosevej 21, lørdag 14.- og søndag 15. december klokken 10-16.

Igen i år er der kræset ekstra meget for gastronomien ved at opføre ”Den Jyske Torvehal” - en jysk pendant til ”Torvehallerne” med gourmetspecialvarer.

Der vil være alt lige fra gourmetbacon, juleøl, polynesiske vaniljestænger og vintergrønt til julesnaps og røget laks, et sortiment af oste, medister og flæskestege af fritgående sortbrogede grise samt forskelligt julebag og kager.

Foruden ”Den Jyske Torvehal” vil vingårdens butik også være åben.

Gæster kan også forudbestille gourmet juleplatter til at nyde i smagelokalerne. Og derudover disker vineriets tilknyttede kok, Martin Knudsen, op med hjemmelavede æbleskiver og æblegløgg.

Weekenden 21.- og 22. december inviterer vineriet til frokostbuffet, hvor gourmetkokke som Thomas Rode, Allan Poulsen og Morten Rastad disker op med deres favoritjuleretter. Den skal også forudbestilles.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Sport

Målrettet BMX-talent blev festens midtpunkt: - Surrealistisk at vinde Årets Sportsnavn

Annonce