Annonce
Læserbrev

Klasseforskel på Cepheus Park

Annonce

Læserbrev: Både min datter og jeg kan lide at komme ud og se Randers FC’s hjemmekampe.

Det har vi gjort i mange år, og vi nyder både stemningen og samværet.

Sidste gang jeg var på stadion, fik jeg desværre en kedelig oplevelse.

Dagen begyndte fint med sol på tribunen, et glas koldt fadøl og et par varme pølser. Da solen efterhånden forsvandt fra tilskuerpladserne, blev der lidt koldt at se kampen, og vi ville derfor hente et par tæpper til at hjælpe med at holde varmen.

Det kunne desværre ikke lade sig gøre. Tæpper var kun for personer med VIP-adgang eller med sæsonkort. Almindeligt betalende tilskuere måtte stå og fryse. Så både jeg, min datter og en anden far med to små børn måtte opgive at se kampen færdig, fordi det var blevet for koldt. Der var ikke noget at gøre, tæpperne var reserveret, selvom de lå ubrugte.

Efter en mailkorrespondance med billetkoordinatoren ved Randers FC er jeg blevet oplyst om, at det skyldes, at vi, der køber enkeltbilletter, var nogle svin med tæpperne. De blev ikke leveret tilbage, og de blev brugt til at tørre fingre i i stedet for servietter.

Hvis Randers FC ønsker at yde bare lidt service overfor deres fans og kunder, kunne man jo indføre en pantordning på tæpperne. Der står jo alligevel en frivillig og udleverer dem. Kunne man så ikke opkræve for eksempel 20-50 kroner i pant pr. tæppe? Jeg er sikker på, at en sådan ordning nok skulle få folk til at returnere tæpperne, og hvis det mod forventning ikke skulle ske, så vil der da være en lille indtjening ved at indsamle.

Jeg håber, at Randers FC vil tage deres beslutning op til revision, således at alle kan få en god oplevelse på stadion og ikke kun særligt udvalgte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Stor sæsonoptakt til Serie 1: Lokal dynamitpulje og Helsteds togt i Nordjylland

Annonce