Annonce
Randers

Klaus Kohberg arbejder med affald og genbrug og verdensmål hver dag

Klaus Brendstrup Kohberg tror på, at et aktørarrangement kan være med til at så frøene til, at nye muligheder og idéer opstår, når det handler om at udleve verdensmålene i praksis. Foto: Eva Maria Jørgensen
Klaus Kohberg fra Affald og Genbrug i Randers Kommune var begejstret for at få lov til at udveksle inspiration på tværs af felt og arbejdsområde på onsdagens aktørmøde om FNs Verdensmål.
Annonce

Randers: Kommunikationsmedarbejder Klaus Brendstrup Kohberg fra Affald og Genbrug i Randers Kommune brugte ligesom mange andre randrusianere onsdags sene eftermiddagstimer på at tale FN's Verdensmål.

Og han gjorde det med stor begejstring, da han allerede i forvejen arbejder med emnet på sin daglige arbejdsplads.

- De ting, vi laver, handler ofte om verdensmålene. For eksempel arbejder vi med forbrug og mere fornuftig produktion uden så mange affaldsprodukter, forklarer Klaus Brendstrup Kohberg.

I øjeblikket er øjnene rettet mod den affaldsplan, som skal sætte retningen i de næste seks år.

- Vi har meget mere fokus på direkte genbrug og affaldsminimering og ikke kun på sortering af affald, forklarer han.

Hans job falder sammen med hans personlige interesse.

- Jeg går op i , at verden holder til, at vi er der og bliver ved med at være et rart sted at være for mennesker, forklarer han.

Annonce

Sparring på tværs af felter

Derfor sætter han også pris på de muligheder, som onsdagens møde giver for at sparre på tværs af felter og interesseområder.

- Det er godt at få rystet alle ud af busken, så det kan blive en fælles indsats, slår han fast.

Og selvom verdensmålene til tider kan blive en masse fine ord, synes han også, at arrangementet kan skabe konkrete muligheder.

- Der opstår noget nyt, når folk sætter sig sammen på tværs og finder en løsning, der tilgodeser de fælles interesser, siger Klaus Brendstrup Kohberg, som også selv har fundet ny inspiration allerede første del af gruppearbejdet, hvor han blev sat sammen med personer fra andre kommunale afdelinger.

- Jeg tror da, at det kan så frøene til et eller andet, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Kun højre kant på papiret: Vito skaber forvirring i ny rolle

Annonce