Annonce
Randers

Kloakarbejde ændrer trafikken på Bøsbrovej i 12 dage - blandt andet med midlertidig lysregulering

Kortet her viser, hvor de midlertidige omlægninger af trafikken sker. Det er Meny-supermarkedet, der ses midt i billedet. Illustration: Jesper Sonnenborg

Randers: Kører man dagligt ad Bøsbrovej for at komme til og fra arbejde, kan det de næste 12 dage være en god idé at overveje en anden rute, ikke mindst hvis man normalt kører i myldretiden.

Fra mandag 3. maj til fredag 14. maj vil folk fra Vandmiljø Randers nemlig genere trafikken med blandt andet en lysregulering. Det gør de ikke af lyst, men fordi de skal lægge nye kloakledninger i i området og derfor må inddrage det ene spor på Bøsbrovej.

Samtidig spærres der for at dreje fra Bøsbrovej og ind på Løgstørvej.

Annonce

- Den prioriterede kørsel på Bøsbrovej og afspærring af muligheden for at dreje ind ad Løgstørvej i nordvestlig retning vil påvirke trafikken. Krydset modtager en del trafik heriblandt bustrafik, fortæller Bjarne Svensson, projektleder i Vandmiljø Randers.

Håber på forståelse

Han håber derfor, at bilisterne vil forberede sig på at skulle tage alternative ruter, mens arbejdet står på.


Vi har de sidste par uger skiftet de gamle kloakledninger i Skivevej, Gurrevej og Løgstørvej, og nu er vi kommet til de ledninger, der går gennem krydset. Der er tale om store ledninger, som vi skal grave et godt stykke ned i jorden til. Mens vi arbejder, er vi nødt til at holde en del af krydset fuldstændigt lukket.

Bjarne Svensson


- Vi har de sidste par uger skiftet de gamle kloakledninger i Skivevej, Gurrevej og Løgstørvej, og nu er vi kommet til de ledninger, der går gennem krydset. Der er tale om store ledninger, som vi skal grave et godt stykke ned i jorden til. Mens vi arbejder, er vi nødt til at holde en del af krydset fuldstændigt lukket, forklarer Bjarne Svensson, der bl.a. står for separatkloakeringen i Vorup.

Det er dog ikke helt slut med omveje fra 14. maj. Efter arbejdet i krydset fortsætter kloakarbejdet nemlig videre ad Bøsbrovej. Her vil den prioriterede kørsel fastholdes, indtil kloakarbejdet i Bøsbrovej afsluttes i slutningen af juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Randers FC melder udsolgt til pokalfinalen: - Det forslår som en skrædder i helvede

Sport For abonnenter

Kaotisk optakt før Cimbria-nedtur i semifinalen: - Han har svigtet klubben og sine holdkammerater for egen vindings skyld

Annonce