Annonce
Randers FC

Klubløs i et halvt år: Mølvadgaard har fundet sin nye arbejdsgiver

Marcus Mølvadgaard fortsætter karrieren i den bedste norske fodboldrække. Arkivfoto: Annelene Petersen
Randers FC og Marcus Mølvadgaard ophævede samarbejdet i sommer, og efter et halvt år som klubløs har den 20-årige angriber nu fundet sin nye arbejdsgiver. Han fortsætter fodboldkarrieren i norsk fodbold.
Annonce

Randers: Han blev udråbt til et af de helt store lokale talenter, men det blev aldrig for Marcus Mølvadgaard i Randers FC, og i sommerens sidste transferdag blev parterne enige om at skilles et halvt år før kontraktudløb.

I efteråret var angriberen uden en kontrakt, men det står nu klart, at Mølvadgaard fortsætter i norske Strømsgodset, som i sidste sæson sluttede nummer 11 i den bedste norske fodboldrække.

Randers-drengen, der har spillet ungdomsfodbold i Langå IK og Randers Freja, har prøvetrænet i den norske klub de seneste uger, og han er blevet belønnet med en treårig aftale.

- Jeg er så sindssyg glad for at have skrevet en lang aftale, og at klubben tror på mig. Jeg glæder mig til at komme i gang, arbejde hårdt og lære en masse, siger Marcus Mølvadgaard til den norske klubs hjemmeside.

Men selvom hjembyen de næste år bliver i Drammen lidt syd for Oslo, så bliver der stadig lejlighed til dansk samvær.

Martin Spelmann, der har repræsenteret flere Superligaklubber, og Mikkel Maigaard, der tidligere har været i Esbjerg fB, spiller i Strømsgodset, som også har danske Henrik Pedersen som cheftræner.

Annonce

Godt indtryk

Ifølge klubbens sportschef, Jostein Flo, skal spillestilen, kollektivet og kulturen bidrage til at få det bedste ud af Marcus Mølvadgaard.

- Vi ser Marcus som en spændende ung spiller, og vi glæder os til at være med til at udvikle ham videre hos os. Han har givet et godt indtryk, siger sportschefen til hjemmesiden.

- Han er fysisk stærk, hurtig, god til at true bagrummet og hårdtarbejdende. Han kan spille både angriber og begge kanter, og han har spidskompetencer, som er vigtige for vores spillestil. Han skal have fokus på at udvikle andre aspekter over tid, lyder det videre fra Jostein Flo.

Efter et halvt år uden kontrakt erkender Marcus Mølvadgaard, at kroppen igen skal vænnes til den hårde træningsbelastning og klubbens spillestil.

- Det tager tid at vænne sig til det høje pres og alle løbene, men det skal nok blive godt. Jeg ser mig selv passe ind i det her system. Jeg er glad for at få den her mulighed, siger han.

Marcus Mølvadgaard spillede 35 kampe for Randers FC og scorede fem mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

Randers FC For abonnenter

Landsholdsaktuel og varmt navn i transfermøllen: - Det er vist ikke i mine hænder lige nu

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce