Annonce
Randers FC

Klysner og Høgh på tavlen: Randers FC-talenter tog pynten af FC København

Tobias Klysner scorede to mål mod FC København i U19-ligaen fredag eftermiddag. Det ene på direkte frispark. Arkivfoto: Annelene Petersen
Kasper Høgh og Tobias Klysner scorede målene, da Randers Freja FC slog FC København 3-2 i U19-ligaen.
Annonce

Randers: Tre kampe som ubesejret blev til fire fredag eftermiddag for Randers Freja FC's U19-talenter, som hjemme på Viborgvej tog en flot skalp, da de besejrede FC København 3-2.

Kronjyderne kunne nærmest ikke have drømt om en bedre start, da Kasper Høgh 40 sekunder inde i kampen sendte bolden over i det lange hjørne fra kanten af feltet med en rundskæv.

Gæsterne svarede dog stærkt tilbage på den hurtige scoring.

- Det blev en kamp for at overleve, da vi havde svært ved at stå imod. De havde en god boldomgang, hvor de lidt for nemt kom forbi og gennem kæderne, siger Per Sørensen, cheftræner for Randers Freja FC.

Det gav en masse indlæg, som københavnere udnyttede efter tyve minutter, og efter en halv time blev det også til 1-2 efter et hjørnespark.

Tobias Klysner sørgede for balance i regnskabet op til pausen med en scoring direkte på frispark.

- Vi lavede en formationsændring i pausen, hvor vi gik over til at spille med wingbacks og tre stoppere, fordi vi ikke troede på, at vi kunne overleve på den måde, kampen havde udviklet sig. Det lukkede lidt ned for dem og minimerede gennembruddene på siderne, uden vi dog kunne holde dem helt fra chancer, siger Per Sørensen.

Ændringen betød, at FC København fortsat var dominerende på bolden, men det skabte til gengæld en base for flere gode omstillingsmuligheder.

En af dem udnyttede Tobias Klysner efter en lille times spil, hvor han selv tog kuglen hele vejen til mål i en tre mod to-situation, hvilket rakte til det 10 point i de seneste fire kampe.

- Vi har et fint momentum og tro på tingene lige nu. Der er en fantastisk vilje og sammenhold på holdet. Selvom vi er nede undervejs, tror vi på det, og det er vanvittigt fedt, siger Per Sørensen.

U19, ligaen

Randers Freja FC - FC København 3-2 (2-2)

Randers: Kasper Høgh, Tobias Klysner 2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce