Annonce
Alarm 112

Knallertkører forsøgte at stikke af: Betjent blev trukket efter knallert

Arkivfoto: Kim Haugaard

ALLINGÅBRO: En politibetjent blev onsdag kortvarigt trukket efter en knallert, som forsøgte at stikke af under en rutinekontrol.

Politiet blev opmærksomme på knallerten klokken 09.11 på Rougsøvej, og da de ville foretage en kontrol af knallerten, forsøgte denne at stikke af ved at lave en u-vending.

Under flugten kørte føreren blandt andet imod færdselsretningen og den forkerte vej rundt i rundkørslen, hvorefter han fortsatte sin kørsel med høj hastighed.

Annonce

Patruljevognen nåede op på siden af knallerten, og der hoppede betjenten ud af bilen, mens han forsøgte at få knallerten til at standse.

Knallertkøreren valgte dog at bremse, da politiet nåede op på siden af knallerten, men kort efter valgte han at dreje gashåndtaget i bund, mens han forsøgte at køre uden om betjenten, der dog fik fat i hans jakke, og blev kortvarigt trukket efter knallerten, inden denne væltede ud i grøften.

Den 17-årige fører blev sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger, for flere overtrædelser af færdselsloven, for at køre uden nummerplade og for at køre på en ulovligt konstruktivt ændret knallert. Knallerten blev beslaglagt med henblik på konfiskation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC For abonnenter

Randers FC sender Høgh videre med blandede følelser: Sportsdirektør har flere typer i spil som potentiel erstatning

Sport For abonnenter

Aktivitetscenter Tirsdalen skaber glæde i Kristrup: Nu skal der pustes nyt liv i det oprindelige millionprojekt

Randers

Lørdagens coronatal lokalt: Smittetallet er steget i Favrskov og Mariagerfjord

Annonce