Annonce
Randers

Knap 200 gæster til byggeudstilling i Dronningborg

Lige knap 200 gæster besøgte byggeudstillingen Randers Bygger i søndags. Foto: Randers Bygger
Fire typehuse i Dronningborg-udstykningen kan trække mange interesserede til. Således var der lige knap 200 gæster på besøg i søndags hos Erik Bo Andersen og byggeudstillingen Randers Bygger.
Annonce

Dronningborg: Lige omkring 200 gæster gik rundt i ny-udstykningen i Dronningborg i søndags, som var første søndag i rækken af åbent hus-arrangementer hver søndag eftermiddag i byggeudstillingen Randers Bygger frem til marts 2020, oplyser Erik Bo Andersen, der sælger grundene.

- Randers viste sig fra sin bedste side med et skønt vejr, med sol, let skyet og stille vejr, samtidig med at byggeudstillingen ligger i så flotte og naturskønne omgivelser. Der er 13 grunde tilbage, der endnu ikke er solgt ud af en udstykning på 65, så det går meget godt. Og så er der ved at blive lavet en ny lokalplan, hvor jeg fra marts næste år får nye 60 grunde til salg, siger Erik Bo Andersen, der til det åbne hus kunne præsentere nye huse fra fire typehus-producenter, nemlig Hybel, Eurodan Huse, Vestergaard Huse og Milton Huse.

Om der ligefrem er købere efter sådan en åbningsdag, er svært at sige:

- Det vil tiden vise, men i hvert fald var typehus-fabrikanterne godt tilfredse med fremmødet, siger Erik Bo Andersen.

Udstykningerne i Dronningborg kommer til at ligge tæt på Googles nye solcellepark, der planlægges anlagt ved Gimminggård på Udbyhøjvej, men det får ingen betydning for de nye huse og deres ejere, mener Erik Bo Andersen.

- Det er så fladt, at det vil ikke genere. Kommer der ydermere en omfartsvej, vil den komme til at ligge mellem området og solcelleparken. Og vi skal jo have fundet nye måder at få energi på, så i fremtiden vil nye parcelhus-kvarterer jo typisk blive varmet op af sådanne solcelleparker, siger Erik Bo Andersen, der som et kuriosum i øvrigt er kommet lidt i vælten igen med sit gamle fodbold-kaldenavn "Røde Romario", der nævnes i den nye, danske tv-serie Minkavlerne, der for tiden sendes på TV2 Zulu.

Der var masser af biler i løbet af eftermiddagen i Dronningborg. Foto: Randers Bygger.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Randers Kommune i fuld gang med forberedelser: For første gang nogensinde overhaler babyboomere de unge

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Randers For abonnenter

Leif holder sig aktiv med givende gøremål efter arbejdslivet: 70 år, frisk og frivillig

Annonce