Annonce
112

Uheldsplaget kryds ramt igen: Endnu et sammenstød ved Tulipvej

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Randers: Der er her til morgen sket et trafikuheld i krydset ved Tulipvej og Hadstenvej. Østjyllands Politi fik klokken 7.23 en anmeldelse, om at to biler var kollideret, og meldingen lyder på, at en person er lettere tilskadekommen. Der er politi og ambulance på stedet.

Det er langfra første gang, at der sker uheld i det omtalte kryds. Så sent som for en uge siden skete der også et uheld samme sted - dengang en time tidligere - hvor en bil, der kom fra Tulipvej blev ramt af en bil, der kom på Hadstenvej i retning fra Hadsten mod Randers.

Her var beredskabet tilkaldt, da der var brug for hjælp til at åbne døren. Føreren måtte efterfølgende en tur på sygehuset. Som avisen kunne fortælle i sidste uge, så er det ikke overraskende for de bilister, der ofte passerer stedet, at krydset er plaget af uheld.

Flere trafikanter har været ude at advare om forholdene i krydset, blandet andet Kim Kjersgaard og Sanne Lund, der begge oplever, at det trafikale tryk får bilisterne til at 'køre på chancen'.

Kim Kjersgaard skriver i en henvendelse til Veje og Trafik, at han mener, at en rundkørsel vil afvikle trafikken både hurtigere, bedre og ikke mindst mere sikkert.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce